Visma + Andersson eTillverkning

- Det viktigaste för ett tillverkande företag...

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Arbetsorder
  • Tid/Projekt

Ekonomi och produktion integrerat

System Andersson och Visma har lång erfarenhet av vad du som driver ett tillverkande företag behöver. När du lägger upp en order i eEkonomi så skapas automatiskt en arbetsorder i eTillverkning. Ordern visas då direkt i monitorn i verkstaden vilket innebär att du har leveranstidsbevakning och stöd för morgonmöte. När du startar en order rapporterar du på denna. I pekskärmen i produktionen får du då underlaget som krävs för att utföra jobbet.

I terminalen kan du även lägga till material på en pågående arbetsorder. Du kan även starta upp snabbjobb eTillverkning utan att ordern är upplagd i eEkonomi. Ordern läggs upp automatiskt. Direkt när jobbet är klart får du ett korrekt faktureringsunderlag med total tid och total materialkostnad. Du får även underlag för ditt förbättringsarbete. När du kommer och går rapporterar du detta i terminalen vilket gör att du får ett underlag för din lönehantering. Bilagor: Produktblad med detaljer och film från verkligheten.

Läs mer här

Kom igång

Du registrerar din beställning på vår hemsida www.systemandersson.se. Vi kommer då att fakturera startkostnaden. När vi fått din betalning och ett signerat avtal från dig så levererar vi produkten samt startar månadskostnaden. Ett trygghetsavtal ingår alltid och ger dig rätt att använda produkten. I avtalet ingår även att du kan kontakta vår support om du har frågor. Du får också tillgång till våra uppdateringar. När du monterat och kopplat in utrustningen hos dig så följer du den digitala installationsguiden i pekskärmsterminalen.