Visma + Andersson Aktivt IT

- Produktionssystemet du sparar mest tid & pengar med

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration
  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Arbetsorder
  • MPS (Materialplaneringssystem)
  • Tid/Projekt

Komplett flexibelt MPS / ERP-system

Aktivt IT MPS är ett komplett produktionssystem som kan integreras på ett smart sätt med flera av Vismas ekonomi- och lönesystem.

Om du integrerar minskar du ditt dubbelarbete. När du får en prisförfrågan kan du enkelt göra en offert. När du får ordern kan du enkelt skapa en arbetsorder.

I Aktivt IT MPS har du beläggningsstöd, så att du inte lovar fel leveranstid och även möjlighet att på ett smart sätt kontrollera att du har material hemma. Arbetsordern visas i monitorn i verkstaden. Med monitorn har du både leveranstidsbevakning och stöd för morgonmöte.

Aktivt IT MPS har en pekskärmsterminal som tål tuff miljö och som möjliggör att medarbetarna i produktionen kan informeras och ta egna initiativ. I pekskärmen får du det underlag som krävs för att utföra jobbet och du kan även lägga till material på en pågående order. Du kan även starta upp snabbjobb utan att ordern är upplagd. Du kan även få instruktioner, ge kommentarer och titta på ritningar. I Aktivt IT MPS terminalen kan du även hantera in och utleveranser. Direkt när jobbet är klart så får du på kontoret ett korrekt faktureringsunderlag. Du får även underlag för ditt förbättringsarbete såsom spilltidsredovisning och avvikelser.

När du kommer och går rapporterar du detta i terminalen. Du rapporterar även frånvaro och övertid. Detta gör att du får ett komplett underlag till din lönehantering som kan integreras med lönesystem. Du kan även komplettera systemet med mobiler för utemedarbetare, handterminal för materialhantering och Windowsplattor för rörliga medarbetare. 

Läs mer här

Kom igång

Börja med att boka en visning av Andersson Aktivt IT MPS på på System Anderssons hemsida. När vi kommit överens om vilka moduler och integrationer du vill ha, så kommer en projektledare från Anderssonteamet att kontakta er och i detalj gå igenom installation.

Efter att systemet är testkört och driftsatt så kommer utbildning att ske. När du köper en produkt av System Anderssons så ingår ett trygghetsavtal. Detta ger dig rätt att använda produkten och att du kan kontakta vår support om du har frågor. Du får också tillgång till våra uppdateringar!