Visma + aizell

Vi förenklar din säljvardag - ett CRM med högsta funktionalitet, stabilitet och användarvänlighet - med den senaste tekniken

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • CRM/Säljstöd

aizell®

Vi förenklar din säljvardag!

aizell® är det självklara valet för alla nystartade-, små- och medelstora företag som jobbar med B2B-försäljning och som söker ett CRM-system med högsta funktionalitet, stabilitet och användarvänlighet.

Arbeta mobilt - var du vill - när du vill!

Med aizell® kan du som säljare enkelt arbeta mobilt och alltid känna dig förberedd, uppdaterad och kunna agera professionellt mot dina kunder och kontakter. aizell® förenklar din säljvardag och du får lättare att planera och genomföra ditt säljarbete – med ett ökat genomslag.

Samlat grepp direkt!

Med aizell® får man ett samlat grepp direkt på alla aktiviteter, överenskommelser och åtgärder och dessutom har man all försäljningsstatistik och information om kunden lätt tillgänglig.

Användarvänlig och funktionell

Enkelt att förstå och att kunna använda direkt. Det gör säljvardagen enklare att planera och genomföra och ökar genomslaget mot kund.

Stabilitet och kvalitet

Enkel att integrera och allt fungerar direkt! Modern design med den senaste tekniken Du klarar dig väldigt långt med de funktioner och innehåll som finns i aizell® och vill du kundanpassa ytterligare, så ger vår teknik och systemval alla möjligheter.

Läs mer om hur det fungerar med eEkonomi här

Kom igång

Kom igång direkt! Gå in via Köp licens eller maila till oss. Ni får då ett välkomstmail med inloggningsuppgifter där ni sedan länkas till aizell®. Under fliken Integrationer ansluter ni er till Visma eEkonomi. Det betyder att ni kan skapa ett konto på aizell® och vara integrerade inom 10 minuter!