Vi hjälper dig!

Vi har smarta och lättkörda program för bokföring, fakturering, löner, tidrapportering, skatt & bokslut och mycket mer. Vi hjälper dig hitta rätt!

Molnbaserade affärssystem från Visma Spcs fick toppbetyg.

Populäraste programmen för småföretagare

Våra program tillhör de populäraste alternativen för småföretagare under 2023. Det visar en kartläggning som jämförelsesajten Business With har gjort.

Veronica Hellström

MH Entreprenad

 Veronica Hellström - MH Entreprenad

"Visma Tid är ett användarvänligt och smidigt program med många bra funktioner som uppdateras kontinuerligt, ett extra plus till supporten som alltid är lättillgänglig och proffsig. Appen är ett bra hjälpmedel för vår verksamhet då vi har många av våra anställda som arbetar ute på olika projekt!"

Rickard Fröier

Fröier Måleri Ab

Rickard Fröier - Fröier Måleri Ab

"Det är supersmidiga lösningar, och du kan knappt misslyckas! Jag skapar projekt och lägger in alla tider och material när jag är hos kund. Sedan synkas det smidigt till min bokföring så att jag kan fakturera kunden för exakta timmar."

Hanna Carmvall

PT Carmvall

Hanna Carmvall - PT Carmvall

"Med betalkortet så kan jag skilja på företagets pengar och mina egna. Dessutom påminner appen att jag ska fota kvittot när jag köpt något. Det är ju grymt."

Gun Carsten

Lomma Måleri AB

Gun Carsten - Lomma Måleri AB

"Den här funktionen med schemalagda lönebesked har jag längtat så mycket efter. Äntligen kan även jag som löneadministratör ta semester när jag vill"

Caxton Njuki

Caxton Sports Management

Caxton Njuki - Caxton Sports Management

"Jag älskar att jobba i Visma eEkonomi för att jag har med mig det överallt. Jag har många bollar i luften och är sällan på kontoret så uppskattar att jag kan fixa bokföringen mellan tennispass och föreläsningar."

Alltid med Visma Spcs

Kontakt

Maria Johansson kan berätta mer
Maria Johansson, Visma Spcs

Kan vi hjälpa dig?

Är det svårt att veta vad du behöver? Det känner vi igen. Men vi har koll! Vi hjälper massor av olika företagare och vet vad de behöver för att kunna jobba smidigt. Så snacka med oss så hittar vi det som passar dig.

Jag vill veta mer