Tidrapportering - bygg & hantverk

När tid (verkligen!) är pengar

Smart tidrapportering som ger dig koll på både tidsplan, uppgifter och projekt, men också på bokföring och löneutbetalning. Koppla bara på det du behöver just nu.

Allt i ett projektverktyg

Betala aldrig för mycket

Olika företag har olika behov, det vet vi alla. Till exempel, i början av din företagsresa kanske du bara behöver tidrapportera och fakturera. Men ju fler kunder företaget tar in desto bättre koll behöver du på alla olika projekt och uppgifter. Allt för att du ska hålla din tidsplan. Vilken tur att du då kan koppla på olika funktioner när du behöver, och du betalar bara för det du använder.

Är det svårt att veta vad du behöver? Det känner vi igen. Men vi har oftast koll! Vi har massor av olika byggkunder och vet vad de brukar använda för att kunna jobba smidigt med sina projekt. Så snacka med oss så hittar vi ett paket som passar dig.

Hela rubbet i ett system

Tidsplan, projekt, uppgifter, start- och slutdatum, aktiviteter, resurser, osv osv osv.

Att jobba med många olika kunder och projekt kan göra det tufft att hålla koll på tidsplanen och att allt blir rätt. Med ett komplett tidrapporteringsprogram blir det superenkelt att sätta en tidsplan med tydligt start- och slutdatum men även att lägga upp aktiviteter och uppgifter på projektet. Genom projektets gång rapporterar du allt från rapporterad tid, avvikelser och övertid till utlägg, traktamente, materialåtgång och maskinuthyrning. Allt i samma program.

Arbetad tid som ska bokföras och faktureras

Nu är det viktigt att fakturera rätt. Eftersom du rapporterat genom hela projektet, från start till slut, har du redan ett färdigt fakturaunderlag i programmet. Så nu kan du enkelt skicka iväg fakturorna digitalt med några enkla klick. Tack vare kopplingen till banken bokförs det automatiskt och korrekt. Rätt enkelt, om du frågar oss!

Arbetad tid som ska betalas ut på lön

Oavsett om du ska betala ut lön till dina anställda eller bara till dig själv, kan det kännas tryggt att veta att lönen blir helt rätt. Eftersom du redan rapporterat all din arbetade tid, utlägg och traktamente genom hela projektet, så har du ett komplett underlag för lönen. Och du, vänta inte till den 25e, detta fixar du närsomhelst under månaden. Enkelt, va?

Smarta integrationer för dig inom byggbranschen

Det finns oändliga möjligheter i våra system. Här kan du se alla våra integrationer

Affärssystem

För byggbranschen

Snacka med oss för att hitta din kombination. Du betalar bara för det du behöver.

  • Bokföring & fakturering
  • Tid- & projekthantering
  • Lön & utlägg
  • Skatt & Bokslut
  • Hundratals integrationer
Projektverktyg i mobilen

Projektet rätt i fickan

Tack vare mobilen har du alltid projektet, tidsplanen och aktiviteterna nära till hands. Genom att allt redan är samlat i mobilen använder många av våra kunder inte ens datorn längre.

På lönen eller projektet?

Både du och dina anställda registrerar enkelt i mobilen under projektets gång innan det skickas för attest. Både sin arbetade tid eller avvikelse och utlägg, kvitton, traktamente. Det är också enkelt att till exempel registrera ÄTA-timmar. Välj om det ska betalas ut på lönen eller läggas på projektet och ska debiteras kunden.

Öresunds Håltagning

Öresunds Håltagning -

Även om Fieldly och Visma eEkonomi är olika typer av program så är den största vinsten med integrationen att man kan göra allt som krävs vare sig det är digitalt, via mobil eller dator. Stora delar av pappersruljansen försvann över natten när vi började köra det digitalt, och det skalar ner det manuella skrivandet på papper.

Veronica Hellström

MH Entreprenad

 Veronica Hellström  - MH Entreprenad

Vi använder både tid- och projekthanteringen, bokföring och fakturering, och lönehanteringen. Användarvänliga och smidiga program med många bra funktioner som uppdateras kontinuerligt. Appen är ett bra hjälpmedel för vår verksamhet då vi har många av våra anställda som arbetar ute på olika projekt!

Rickard Fröier

Fröier Måleri AB

Rickard Fröier - Fröier Måleri AB

Det är supersmidiga lösningar, och du kan knappt misslyckas! Jag skapar projekt och lägger in alla tider och material när jag är hos kund. Sedan synkas det smidigt till min bokföring så att jag kan fakturera kunden för exakta timmar.

Vi finns här för dig, vill du ha hjälp?

Vill du veta mer om hur vårt affärssystem för bygg och hantverkare kan hjälpa dig? Ring oss eller maila oss så hjälper vi dig.

0470-70 61 00

[email protected]
Affärssystem, bygg & hantverkare – system & verktyg för byggare

Alltid med Visma Spcs