Värdefull information som gör byrån starkare

Med Technology Solutions kan du steg för steg utveckla alla delar i byrån på ett metodiskt och affärsmässigt sätt. Förstå kunder och medarbetares behov. Förbättra genom att identifiera problemområden och handplocka exakt rätt lösning. 

Namnet är kanske lite krångligt: Technology Solutions. Men innehållet är supermetodiskt, precis som Panalitix. Vismas partner har jobbat i många år med att förädla kunskap från världens mest framgångsrika byråledare.

Visma Spcs AB logotyp
Panalitix logotyp

Ger affärsdata

Panalitix mjukvaror Technology Solutions ger värdefull data om kundrelationer och företagskultur. När du med programmens hjälp identifierat ett område du vill förbättra så presenteras du för rätt kursavsntt i det som kallas LearningHub. 

Svaren du får hjälper dig förstå verksamheten mer på djupet. Du kan ta kontroll över enskilda delar och får samtidigt överblick. Exempelvis ser du vad du bör sälja mer av, och till vem.

Technology Solutions består av

 Growth Equation
Skapa kapacitet för rådgivning på din byrå och hjälp kunderna fokusera på vad dom behöver göra för att öka intäkter och skapa högre kundvärde. Growth Equation inkl LearningHub pris 1299SEK/mån och användare.
Panalitix Growth Equation

 LearningHub
Panalitix kursbibliotek, byråledares samlade kunskap som är grunden till allt. 449kr/mån och användare. 
Panalitix LearningHub

 Strategize
Sätt affärsmål och lägg din strategi. Börja med din egen byrå och sälj sedan tjänsten till dina kunder. 299kr/mån och användare. 
Panalitix Strategize

 ClientBuilder
Vårda kundrelationerna och skapa ambassadörer. 149kr/mån och användare.
Panalitix ClientBuilder
 
 ClientInsights
Sälj mer till befintliga kunder. 399kr/mån och användare.
Panalitix ClientInsights

 SalesPipeline
Sälj mer till nya kunder. 199kr/mån per användare. 
Panalitix SalesPipeline

 TeamBuilder
Bättre företagskultur och bättre ledarskap. 149kr/mån per användare. 
Panalitix TeamBuilder

Som alla "mediciner" ska verktygen i Technology Solutions inte användas samtidigt utan en i taget. Om du trivs med dem kan du också använda exempelvis Strategize i rådgivningen till dina kunder. Våga testa och känn efter om det här är något för dig eller dina kunder.  

Börja här

Vi rekommenderar att börja med verktygen Strategize, Sales Pipeline och LearningHub. 

 Visma Affärsutveckling - till alla våra erbjudanden