Slipp avgiften - ta emot fakturorna digitalt

Vi har infört en fakturaavgift på 50 kr för pappersfakturor. Vi på Visma Spcs värnar om miljön och vi inför avgiften för att fler ska välja digitala fakturor från oss.

För att ta emot din faktura via e-post och därigenom slippa avgiften loggar du in på Mina tjänster, klicka på företagsnamnet uppe till höger och under Företagsinställningar anger du mejladressen dit fakturan ska skickas. Tänk på att du måste vara administratör för kontot för att ändra under företagsinställningarna. Klart! Resten löser vi.

Du som redan får din faktura som e-faktura behöver inte göra några förändringar.

Ta emot e-faktura
Du kan även välja att ta emot fakturor via Visma AutoInvoice och då går fakturan helt elektroniskt som en fil in i ditt ekonomiprogram.

Fyll i dina uppgifter så registrerar vi din e-postadress för faktura

Om du inte kan fylla in din e-postadress under Mina tjänster kan du registrera det via knappen här, så lägger vi in det åt dig.

FYLL I DIN E-POSTADRESS FÖR FAKTURA