Visma + Struqtur

Hela flödet från offert till bokförd och betald faktura.

Fungerar tillsammans med

 • Visma eEkonomi
 • Visma Administration

Kategori

 • Arbetsorder
 • Attest
 • Scanning av leverantörsfaktura
 • Tid/Projekt

Digitalt verktyg för byggbranschen

Från vår bakgrund från hantverksbranschen har vi utvecklat Struqtur!

Struqtur hjälper dig göra ditt administrativa arbete mer digitalt, smidigare och effektivare så att du får mer tid över för annat. Du får dina offerter, tidrapporter, projekt, dokument, fakturor och mycket mer under ett och samma tak. Struqtur är molnbaserat och du har tillgång till ditt konto var och när som helst vilket gör ditt arbete både effektivt och flexibelt. Du får en bra överblick hur företaget presterar under projektets gång. Efter projektets slut kan du enkelt följa upp vad som ni gjort bra och vad som kan förbättras. Struqtur ger dig full kontroll på din verksamhet!

Att använda Struqtur innebär...

 • Ett system där du kan hantera hela din verksamhet. Projekt, timmar, material, kund- och leverantörsfakturor, dokument, bilder, artikel- och kundregister samt mycket mer.
 • Slipp papperslappar, manuell summering och annat dubbelarbete och få ett effektivt arbetsflöde!
 • Fakturor skapas på nolltid eftersom rapporter med timmar och produkter samlas in och summeras automatiskt under projektets gång.
 • Ökad kontroll på din verksamhet.
 • Kontot kan anpassas med funktioner utifrån vad din verksamhet behöver.

Med en Vismaintegration får du en komplett lösning från offert till bokförd och betald faktura utan dubbelregistreringar eller tidskrävande arbete!

Hela flödet med offerter, tidrapporter, projekthantering och fakturor sköts i Struqtur. Med en enkel och smidig integration till Visma exporteras dina offerter, projekt, fakturor, kunder och leverantörer över till Visma. Du har även möjlighet att föra över ditt artikelregister samt dina leverantörsfakturor från Visma till Struqtur för att enkelt kunna vidarefakturera dina kostnader.

Om Struqtur

Struqtur utvecklades av och för hantverkare för att effektivisera det administrativa arbetsflödet för att få mer tid över till annat! Vi tillhandahåller ett enkelt och kundanpassat projektverktyg från offert till faktura. Vårt mål är att hålla en hög nivå på kundvänlighet och låg väntetid. Våra kunder är en stor del i vår kontinuerliga utveckling av systemet för att anpassa det utifrån en växande bransch. 

Kontakta gärna oss på tel. 031-300 65 20 och via mail på [email protected]. Vi har öppet alla helgfria vardagar kl 09.00-17.00. Hos oss ingår alltid fri utbildning och världsklassig support!

Kom igång

Vill du komma igång med Struqtur och göra din administration enklare, effektivare och mer flexibel? Nedan finner du de grundläggande stegen för att komma igång med Struqtur på egen hand. Vi erbjuder också genomgångar av systemet, om du önskar detta är du varmt välkommen att kontakta vår support på [email protected] eller på telefon 031-300 65 20.

Steg 1. Skapa ett konto eller logga in med tidigare inloggningsuppgifter.

Steg 2. Skapa ett projekt och börja tidrapportera.

Steg 3. Färdig - Ladda ner appen för enklare tidrapportera, rapportera produkter, se projektinformation och mycket mer!

Kontakta gärna supporten för att därefter aktivera integrationen mot Visma så berättar de mer och går igenom olika funktioner. Supporten finns även för dig som vill gå igenom lite extra, vill ha hjälp med att Struqtur-utbilda dina anställda eller om du har några andra funderingar. Vi har alltid fri support i världsklass och ingen bindningstid, vad väntar du på?