Visma + Millnet Byråpartner

Digitalisera lönehanteringen med enkel avvikelsehantering

Fungerar tillsammans med

  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Bemanning
  • HR/Lön
  • Tid/Projekt

Millnet Byråpartner

Millnet Byråpartner möjliggör för dig att erbjuda era kunder ett enkelt och effektivt sätt att registrera tid eller avvikelser. Från systemen kan du sedan enkelt hämta ut löneunderlagen som du importerar till ditt lönesystem. Väljer du även till den smidiga Lönecentralen får du en tydlig överblick över dina kunder och kan se vilka som är klara med månadens tidrapporter och vem som kan behöva en påminnelse.  

Det helt digitaliserade flödet, från tidrapport till lön, sparar dig tid som du istället kan använda för att fortsätta utveckla din verksamhet. Exempelvis genom att erbjuda ytterligare rådgivning till era kunder.

Millnet AB startade sin verksamhet år 2000 och har idag ca 500 kunder och över 35 000 dagliga användare. Vår affärsidé är att utveckla och sälja produkter och lösningar som syftar till att förenkla och effektivisera vardagliga verksamhetsprocesser åt företag och organisationer inom projekt- och tidredovisning, projektplanering, närvarorapportering, bemanning och rekrytering. 

 

Koppling mot Visma

Minska det administrativa arbetet. Med vår integrerade lösning Millnet Webconnect  kan du enkelt koppla samman systemen för smidig hantering av både lön och ekonomi. Detta innebär att du har integrationsinställningarna tillgängliga direkt i systemet och slipper installera extra programvaror.

 

Kontakta oss
Telefon: 013-470 40 00
E-post: info@millnet.se

Kom igång

Vi vet att alla företag har olika behov. Våra verksamhetskonsulter hjälper därför alltid till att anpassa systemet efter era behov och önskemål vid uppstart. Ni får även hjälp med utbildning och integrationer till eventuellt lön- och/eller ekonomisystem för en enkel uppstart och så du som kund får ut så mycket som möjligt av systemet.

Allt börjar oftast med en demo eller ett besök, vilket du alltid bokar kostnadsfritt på vår hemsida. Boka demo. 

 

För mer information kontakta oss
Telefon: 013-470 40 00
E-post: info@millnet.se