Visma + Boardeaser Rapportering

Rapporter på 1 minut – som alla förstår

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Analys-rapporter-budget
  • Digital signering

Boardeaser Rapportering

Boardeaser är en lättanvänd molntjänst för rapportering och ekonomianalys. Du får omedelbar överblick när vi presenterar din bokföring i tydliga grafer, tabeller och dashboards. Med Boardeaser får du full kontroll och sparar timmar (!) varje månad.

Verktyget lämpar sig utmärkt för vd-rapportering. Imponera på din styrelse med visualiserad data som tydligt visar på resultat och trender.

Kraftfullt och enkelt
Boardeaser gör det lätt att göra rätt och minimerar risken för fel genom automatisering. Varje månad uppdateras ditt konto med ny data från bolagets ekonomisystem. På så sätt har du alltid tillgång till färska analyser och rapporter. Tjänsten är fullt kompatibel med Excel.

Snabb uppsättning
I Boardeaser sätter du snabbt upp din rapportering och skräddarsyr efter behov. Våra produktexperter hjälper dig vid uppstart så att strukturen blir korrekt.

Verktyg för ditt löpande arbete:
- Skräddarsydda dashboards
- Nyckeltalsanalys
- Budget & prognos
- Rapportverktyg för smidig redigering
- Rapportmallar
- Resultatenheter
- Projekt
- Likviditetsprognos (lanseras 2023)

Boardeaser – en trygg partner
Du kan känna dig trygg som kund hos Boardeaser. Vi har tusentals kunder, däribland banker och börsnoterade bolag med höga krav på tillförlitlighet.

Vi har personlig och lättillgänglig support där våra produktexperter hjälper dig med utmaningar som uppstår. I alla våra abonnemang ingår helt kostnadsfritt:
- Supportcenter
- Guider och instruktionsfilmer
- Löpande utbildningar

Kom igång

Intresserad? Så enkelt kommer du igång:

Boka ett videomöte med en av våra produktexperter, så visar vi dig tjänsten och vad den kan göra för dig. Mötet är självklart helt kostnadsfritt och utan förbindelser. Vill du starta ett abonnemang hos oss hjälper vi dig att komma igång!

Kontakta oss på ovan uppgifter!