Gör dig och kunden till vinnare!

Har du digitaliserat din byrå eller funderar på att göra det? Då får du inte missa Visma Now, kl 15–16 den 8 mars. Vi sänder direkt från Visma Spcs i Växjö. Webbinariet är kostnadsfritt och du kan följa det var du än befinner dig.

Ta del av praktiska kundcase och ställ frågor till våra experter. Daniel de Sousa, vd, presenterar Vismas lösning för löpande månadsbokslut och automatiserad bokföring. Kapa arbetstopparna 2018! Se laguppställningen nedan för Visma Now och säkra din plats. Vill du ha ut maximalt av eventet, hämta dina grundläggande program gratis här.

ANMÄL DIG DIREKT


Talare
Program

 

Innehåll

 

Daniel de Sousa, vd, Visma Spcs

Varför vi ger bort de grundläggande programmen gratis och varför du tjänar mer pengar ju mer du samarbetar med oss. Haken? Finns ingen. Lugn, jag ska förklara! 

Elisabeth Svensson, byråledare, Ekonomibyrån i Halmstad

Hur det gick till när jag och mina medarbetare tog steget till värdeprissättning. Vi är också testpiloter för Vismas nya lösning som vi hoppas kan jämna ut arbetsbelastningen över året.

Gunilla Jaltsén, Product Manager, Visma Spcs

Du får en exklusiv förhandstitt i kommande programvaror. Som produktansvarig är jag länken mellan dig och utvecklingsavdelningen.

Moderator

Karta, kompass och en rejält tilltagen goodiebag, ja, det förkortar ju den digitala resan avsevärt. Så hoppas jag att alla tittare känner efter Visma Now. 
Annica Jönsson, Content Editor, Visma Spcs

Ställ frågor till oss! 

 

Jan Söderqvist, branschexpert, Visma Spcs

Svarar på frågor om branschens utveckling både nationellt och internationellt.

Anders Bernåker, utbildare

Svarar på frågor om affärsmodeller, kundvärde, Reko och bokföringslagen. Anders är redovisningskonsult, styrelseproffs och f d ordförande i Srf-konsulterna.

Support Visma Spcs

Vår support svarar på frågor om Visma Advisor, Visma eEkonomi, Visma Ekonomiöversikt och Visma Advisory Tools.