Gör dig och kunden till vinnare!

Har du digitaliserat din redovisningsbyrå eller funderar på att göra det? Ta hjälp av Visma Now, ett kundevent vi sände 8 mars och som du kan se i efterhand. Daniel de Sousa, vd, berättar hur du slipper boksluts-stress och berättar om den provision du får när du engagerar kunden i ett molnprogram. En av våra kunder, Elisabeth Svensson, berättar hur hon ställt om sin byrå och Gunilla Jaltsén, Visma Spcs, visar hur du gör underlagen digitala. Hämta programvaror till din byrå kostnadsfritt, här.

se VISMA NOW


Talare
Program

 

Innehåll

 

Daniel de Sousa, vd, Visma Spcs

Varför vi ger bort de grundläggande programmen gratis och varför du tjänar mer pengar ju mer du samarbetar med oss. Haken? Finns ingen. Lugn, jag ska förklara! 

Elisabeth Svensson, byråledare, Ekonomibyrån i Halmstad

Hur det gick till när jag och mina medarbetare tog steget till värdeprissättning. Vi är också testpiloter för Vismas nya lösning som vi hoppas kan jämna ut arbetsbelastningen över året.

Gunilla Jaltsén, Product Manager, Visma Spcs

Du får en exklusiv förhandstitt i kommande programvaror. Som produktansvarig är jag länken mellan dig och utvecklingsavdelningen.

Moderator

Karta, kompass och en rejält tilltagen goodiebag, ja, det förkortar ju den digitala resan avsevärt. Så hoppas jag att alla tittare känner efter Visma Now. 
Annica Jönsson, Content Editor, Visma Spcs

Ställ frågor till oss! 

 

Jan Söderqvist, branschexpert, Visma Spcs

Svarar på frågor om branschens utveckling både nationellt och internationellt.

Anders Bernåker, utbildare

Svarar på frågor om affärsmodeller, kundvärde, Reko och bokföringslagen. Anders är redovisningskonsult, styrelseproffs och f d ordförande i Srf-konsulterna.

Support Visma Spcs

Vår support svarar på frågor om Visma Advisor, Visma eEkonomi, Visma Ekonomiöversikt och Visma Advisory Tools.

 

SE VISMA NOW