Ju mer vi hjälper varandra desto starkare blir vi. Tillsammans.

Vi drar vårt strå till stacken!

Vi vill göra Sverige till en ännu bättre plats. För alla! Vi tror nämligen att ju bättre vårt samhälle mår, desto mer kan vi och andra företag utvecklas. Välmående företag är i sin tur en förutsättning för att Sverige ska fortsätta utvecklas. För oss är det självklart att bidra och vara med och skapa det samhälle vi vill ha. Vi är övertygade om att vi är starkare tillsammans. Att samarbeta med andra är därför självklart för oss.

För morgondagens hjältar

De flesta jobb skapas i små företag. För att Sverige ska fortsätta att må bra behöver fler ta steget till eget företag.

Därför samarbetar vi med Ung företagsamhet (UF), som utbildar unga i entreprenörskap, på skoltid. Alla elever som deltar får använda Vismas program gratis, och vi stöttar med kunskap om hur man startar, driver och utvecklar sitt företag. 

NyföretagarCentrum är också en samarbetspartner till oss. Organisationen stöttar både nya och etablerade företag med gratis och konfidentiell rådgivning samt mentorer med förankring i det lokala näringslivet. 

Ung Företagsamhet

Unga och tjejer behövs i it-branschen

Bristen på programmerare är en utmaning för många. Om fler unga och tjejer får upp ögonen för tech kan fler företag växa. 

Tillsammans med den ideella föreningen Hello World! tänder vi framtidens digitala stjärnor. Bland annat genom att vara med och arrangera meetups och sommarläger för barn som vill lära sig koda.

WiTech är ett nätverk för kvinnor som jobbar med it. Genom att stötta dem hoppas vi på att inspirera fler tjejer och kvinnor att utbilda sig inom tech och välja en karriär inom it-branschen.

Vi gillar mångfald och tolerans!

Vi älskar Växjö! Det är ett hem för oss, våra familjer, vänner och många av våra kunder. Därför vill vi att den här staden ska bli en ännu mer öppen och välkomnande plats. För alla. Som tur är vill många samma sak och tycker som vi. Att vi är starkare tillsammans. Stort tack för det:

Växjö Damfotbollförening
Öster i Samhället
Växjö Lakers Stort Hjärta
Växjö Pride

Vi älskar Växjö