St

Supportsidor för Visma Stämpla

Aktuellt just nu

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Kom igång med Visma Stämpla

I två filmer lär du dig enkelt hur du gör inställningar i Visma Lön 300/600 och på vismaspcs.se för att de anställda på företaget ska kunna registrera sina tider med Visma Stämpla.

5 tips till dig med Visma Stämpla

För dig som använder Visma Stämpla har vi tagit fram ett par tips som kan förenkla ditt lönearbete. Ett tips som är bra att ha med dig inför sommaren är hur du klarmarkerar en period i förväg. 

Vilket konto ska jag använda?

I vårt supportforum hittar du svar på många bokföringsfrågor, sök först och se om det redan finns ett svar - annars kan du själv ställa en bokföringsfråga. 
Svaret på din fråga får du av andra medlemmar i vårt supportforum. 

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Kom igång med Mitt Lönebesked

I denna filmen visar Gustav hur du kommer igång med tjänsten Mitt Lönebesked. Läs mer på: https://vismaspcs.se/produkter/fler-produkter/appar/visma-min-lon ...

Kom igång med Visma Stämpla- del 2 - Inställningar

Martina visar inställnignar i Visma Stämpla för att komma igång. Detta är del 2. Del 1 hittar du här: ...

Kom igång i Visma Stämpla del 1 - Aktivera

I denna filmen visar Gustav hur du kommer igång med Visma Stämpla. Introduktionen är uppdelad i två avsnitt och detta är del 1. Se även del ...