Sm

Supportsidor för Visma Sms

Microsoft upphör med support för operativsystemet Windows 7

Från den 14 januari 2020 upphör Microsoft med support på Windows 7. Efter det datumet går det inte längre att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 före januari 2020, för att undvika att du hamnar i en situation där du behöver service eller support.

Vilket konto ska jag använda?

I vårt supportforum hittar du svar på många bokföringsfrågor, sök först och se om det redan finns ett svar - annars kan du själv ställa en bokföringsfråga.
Svaret på din fråga får du av andra medlemmar i vårt supportforum.

Bokföringsguide för nybörjare

Har du precis startat företag, förening eller stiftelse och vill lära dig hur man bokför? Med vår kostnadsfria bokföringsguide lär du dig grunderna inom bokföring, till exempel för att sköta bokföringen i ett eget företag eller i en förening.