Sm

Support för Visma Sms

Därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

Microsoft har upphört med support för Windows 7

Den 14 januari 2020 upphörde Microsoft med support på operativsystemet Windows 7. Efter detta datum går det inte att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar för att undvika en situation där du behöver service eller support.

Vilket konto ska jag använda?

I vårt supportforum hittar du svar på många bokföringsfrågor, sök först och se om det redan finns ett svar - annars kan du själv ställa en bokföringsfråga.
Svaret på din fråga får du av andra medlemmar i vårt supportforum.

Bokföringsguide för nybörjare

Har du precis startat företag, förening eller stiftelse och vill lära dig hur man bokför? Med vår kostnadsfria bokföringsguide lär du dig grunderna inom bokföring, till exempel för att sköta bokföringen i ett eget företag eller i en förening.