Re

Supportsidor för Visma Revision

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Behöver du hjälp med ett anställningsavtal?

Har du nyligen anställt en person i ditt företag och söker en mall för anställningsavtal? Eller behöver du en körjournal till dina företagsresor? Vi erbjuder dig flera olika typer av gratis mallar för att underlätta ditt dagliga företagande.

Hur fungerar Visma Revision?

Klicka på F1 tangenten i ditt program och du kommer till skriven hjälp om just den sidan du står på. Testa, läs och använd denna ständigt närvarande hjälp.

Vår support når du på revision@visma.com

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Byte av dator med program från Visma Spcs

Ska du byta dator kan du kika på den här filmen där Annie visar hur enkelt det är att flytta med sig sitt företag från en dator till en annan. Se även hur du laddar ner senaste versionen...