Re

Support för Visma Revision

Aktuellt just nu

Kontakta supporten

Behöver du hjälp i ditt program? Vi finns här för dig.

Kontakta supporten

Microsoft upphör med support för operativsystemet Windows 7

Från den 14 januari 2020 upphör Microsoft med support på Windows 7. Efter det datumet går det inte längre att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 före januari 2020, för att undvika att du hamnar i en situation där du behöver service eller support.

Ladda ner senaste versionen

Under Ladda ner och uppdatera kan du ladda ner den senaste versionen av dina program

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt företagsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer.

Kom igång

För att få över data till Visma Ekonomiöversikt, kan du antingen läsa in en SIE-fil eller ladda upp data via Visma eEkonomi eller Visma Administration/Visma Förening. Är du redovisningsbyrå kan du även skicka en SIE4-fil från Visma Advisor Connect/Visma Byråstöd.