Ku

Support för Visma Kundfaktura

Aktuellt just nu

Kontakta supporten

Behöver du hjälp i ditt program? Vi finns här för dig.

Kontakta supporten

Därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

Kom igång

För att få över data till Visma Ekonomiöversikt, kan du antingen läsa in en SIE-fil eller ladda upp data via Visma eEkonomi eller Visma Administration/Visma Förening. Är du redovisningsbyrå kan du även skicka en SIE4-fil från Visma Advisor Connect/Visma Byråstöd.

Vilket konto ska jag använda?

I vårt supportforum hittar du svar på många bokföringsfrågor, sök först och se om det redan finns ett svar - annars kan du själv ställa en bokföringsfråga.
Svaret på din fråga får du av andra medlemmar i vårt supportforum.