By

Supportsidor för Visma Byråstöd

Aktuellt just nu

Välj vilken version av Skatt Proffs som ska öppnas i Byråstöd

Har du installerat den senaste versionen av Visma Skatt är det som standard den versionen som startas när du öppnar skatteprogrammet via Byråstöd - vill du däremot öppna föregående års version behöver du ändra vilken version som ska startas under Arkiv - Byråunderhåll - Programinställningar.

Ändra här sökvägen för Visma Skatt Proffs till föregående års version.

Ladda ner senaste versionen

Under Ladda ner och uppdatera kan du ladda ner den senaste versionen av dina program

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt företagsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer.

Felmeddelande: Registrering/ avregistrering av Com-server misslyckades/Okänt fel

Från version 6.0 av Visma Byråstöd kan du få följande felmeddelande vid installation: Registrering/
avregistrering av Com-server misslyckades