Känn dig trygg med vår proffsiga och prisbelönta support

152 riktiga människor

- Är du en riktig människa?! Utbrast en man förvånat när han ringde till vår kundtjänst. Ja det är vi och vi strävar efter att ha samma höga kvalité och personliga känsla i alla våra kontakter oavsett om du ringer in eller chattar med oss.

Saknar du en jobbarkompis?

I vårt supportforum gnuggar vi ivrigt geniknölarna och ställer gärna upp som bollplank. Utöver programfrågor försöker vi alltid att hjälpa till med funderingar kring bokföring, skatter och lönehantering.

Forumet är dessutom en fantastisk plats för att dela med dig av dina idéer till vår utvecklingsavdelning och andra företagare.

Allt för din skull

I januari och inför deklaration vet vi att du behöver oss mer än vanligt – då utökar vi öppettiderna.
Har du väntat mer än 5 minuter i telefon kan du välja att vi ringer upp dig. Du behåller din plats i kön – det gäller bara att du har telefonlinjen fri så att vi kan nå dig!

Hjälp när du vill

Oavsett när du väljer att sköta ditt företag vill vi kunna leverera bra hjälp. På kvällar och helger när vi inte finns på plats kan du ta hjälp av vår supportwebb. Här söker du hjälp i filmer, skriven hjälp eller i vårt forum.

Vi vill vara bäst

Förutom grundutbildning har vi också genomgångar för att få djupare programkunskaper och för att vara uppdaterade på lagförändringar.

I det dagliga arbetet ingår det dessutom coachning och medlyssning för att förbättra din upplevelse.

Kom igång rätt från början

Vi vet hur viktigt det är att snabbt komma igång och då hjälper vi gärna till. Med demobolag och via supportfilmer kan du se exempel på hur du kan använda programmen.
Vill du ha en personlig guidning är du välkommen att kontakta vår support eller boka tid för att bli uppringd.<länk>