Hur byter jag lösenord?

Logga in på Mina tjänster på vismaspcs.se så kommer du direkt till sidan där du byter lösenord.

Det nya lösenordet ska innehålla minst

• 8 tecken
  • en stor bokstav
  • en liten bokstav
  • en siffra
  • ett specialtecken till exempel ! eller ?

Viktigt! Klicka därefter på rutan Gå till inloggning och logga in med det nya lösenordet. Om du lagt in ett lösenord sedan tidigare i ditt program, måste du även uppdatera lösenordet där. Hur du gör kan du läsa under respektive program i listan nedan.

Glöm inte uppdatera appen

Du som användare av apparna eEkonomi, Scanner, Min lön, Lön Anställd eller WebbTid behöver också ändra ditt lösenord i appen.

Om du lagt in ditt lösenord i ditt program

Använder du någon av följande tjänster måste du också uppdatera lösenordet i ditt program för att synkroniseringen ska fungera: AutoCollect, AutoInvoice, Ekonomiöversikt, Kreditupplysning, Min Lön, Scanner, Sms, Lön Anställd, Resa & Utlägg eller Webshop.

Visma Administration/Fakturering/Förening

Om du har lagt in lösenordet till vismaspcs.se i programmet behöver du ändra lösenordet där för att kunna synkronisera mot Visma AutoCollect, Visma AutoInvoice, Visma Ekonomiöversikt, Visma Kreditupplysning, Visma Scanner, Visma Sms och Visma Webshop.

Nästa gång du startar ditt program får du upp en dialogruta där du lägger in det nya lösenordet. Du kan också ändra lösenordet under Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Min sida/internettjänster. Klicka på Ändra

Tips! Påminn också de anställda som använder Visma Scanner att de också bör uppdatera sitt lösenord på vismaspcs.se och i appen.

Visma Advisor Connect

När du startar Visma Advisor Connect kommer du att få upp en dialogruta om att logga in. Skriv då in ditt nya lösenord.

Visma Byråstöd

När du startar Visma Byråstöd kommer du att få upp en dialogruta om att ändra lösenordet, förutsatt att du valt Använder Vismas internettjänster under Arkiv - Byråunderhåll - Byråinställningar.

Visma Compact

Om du har lagt in lösenordet till vismaspcs.se i programmet behöver du ändra lösenordet där för att kunna skicka fakturor Visma AutoInvoice.

Nästa gång du startar Visma Compact går du in under Register - Företagsinformation - Tjänster. Ta bort mejladressen och lösenordet och klicka på Spara. Skriv därefter in mejladressen på nytt och det nya lösenordet och klicka på Spara igen. Starta om Visma Compact så fungerar inloggningen och du kan skicka dina fakturor med Visma AutoInvoice.

Visma Lön 300/600

Om du har lagt in lösenordet till vismaspcs.se i ditt löneprogram behöver du ändra lösenordet där för att kunna synkronisera mot Visma Lön Anställd, Visma Resa & Utlägg, Mitt Lönebesked och Min Lön.

Ändringen gör du i löneprogrammet under Arkiv - Användare - Inloggning till Vismaspcs.se..

Tips! Påminn också de anställda som använder Visma Lön Anställd, Visma Resa & Utlägg, Mitt Lönebesked och Min Lön om att de också bör uppdatera sitt lösenord på vismaspcs.se och i appen.

Visma Tid

Om företaget arbetar med Visma WebbTid behöver du ändra lösenordet till vismaspcs.se även i Visma Tid.

Ändringen gör du enklast genom att klicka på jordgloben längst upp till höger och ange ditt nya lösenord.

Tips! Påminn också de anställda som använder Visma WebbTid om att de också bör uppdatera sitt lösenord på vismaspcs.se och i appen.

Nyfiken på att veta mer om vårt säkerhetstänk? Läs Hur Visma skyddar dig och din information »