Nya SRU-koder i Visma Administration/Visma Förening

För att installera programtillägget med nya SRU-koder måste du ha installerat version 2013.0 eller senare. När du laddat ner programtillägget måste du stänga ner ditt program för att kunna köra filen.

Dessa nya SRU-koder behöver du för att få fram summeringar av kontosaldo till deklarationen för beskattningsår 2013. I tillägget ingår även nya kontoplaner för BAS2014.

1.  Ladda ner programtillägg SRU »
  2. Läs mer i Uppdatera SRU-koder hur du gör i programmet efter att du installerat programtillägget.