Inloggningsproblem till vårt supportforum

Beroende på vilken webbläsare du använder dig av kan du stöta på olika problem när du ska logga in.

Ett knep kan vara att börja på vismaspcs.se och logga in där. Därefter gå via fliken Support till Supportforum

Om du är inloggad syns ditt användarnamn längst upp till höger i forumet.

Inloggningen Lyckades

Arbetar du via Google Chrome och får denna vita ruta kan du klicka på skölden längst upp till höger och därefter Läs in ändå så ska du bli inloggad.

Väntar på att du ska logga in...

Om du endast har denna rutan framför dig kan du prova att klicka på F5.

Då ska sidan laddas om och förhoppningsvis är du inloggad.

Fungerar det inte vill vi att du kontaktar vår support så hjälper vi dig.