Glömt lösenord i Mamut One Enterprise

Om du inte kommer in i Mamut One Enterprise på grund av att du har glömt ditt användarnamn/lösenord, så måste du få hjälp från supporten över telefon.

För att vi ska kunna hjälpa dig med detta så måste du fylla i och skicka in ett intyg så vi vet att du är behörig att bli inloggad i programmet.

Skicka in dokumentet via fax till 0470-70 60 10 eller scanna och skicka in det via e-post till support@vismaspcs.se.

En av våra supporttekniker kommer därefter att ringa dig för att hjälpa dig in i programmet.
Du måste sitta vid datorn för att vi ska kunna hjälpa dig.