Lösenord i Visma Lön Special

Om du inte kommer in i företaget kan du be någon annan som är systemoperatör att gå in under Arkiv - Användare och ändra/radera ditt lösenord.

Fungerar det inte måste du skicka in filer från löneprogrammet.

Filer

Filerna du ska kopiera och skicka in är:

• Spcslon.usr
  • Key_get.dbf

Du kopierar filerna via Utforskaren. Filerna ligger under Gemensamma filer och har du valt att installera programmet som föreslogs vid installation finns det på följande plats:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\SPCS\SPCS Lon om du har Windows XP.

Har du Windows Vista eller Windows7 finns det på följande plats: C:\ProgramData\SPCS\SPCS Lon

Så här skickar du in filen till oss

Filen skickar du elektroniskt via länken som finns i mejlet från oss. Glöm inte att fylla i och signera Intyget för lösenordsrättning också.

När vi har rättat filen skickar vi tillbaka den om inget annat anges. Du kommer att få med en beskrivning på hur du läser in filen.