Lösenord i Visma Lön 100/300/600 - Skapa fil

Så här skapar du filen

Gå in under C:\Program\Visma Spcs Löneprogram och dubbelklicka på programmet PwdAdm.exe.

Har du Windows XP är sökvägen istället C:\Program\SPCS\Visma Spcs Löneprogram.

Klicka på Skapa Fil under Steg 1.

Klicka på det Visma Löneprogram dit företaget tillhör.

Om du har flera företag för det valda programmet måste du välja vilket företag det är som du vill låsa upp.

Markera företaget och klicka på OK.

Programmet skapar filen PwdToSPCS.crk direkt under C:\Users\<Användarnamn>\Documents.

Om du har Windows XP skapas filen direkt under C:\

Så här skickar du in filen till oss

Filen skickar du elektroniskt via länken som finns i mejlet från oss. Glöm inte att skicka in det underskrivna intyget också.

När vi har rättat filen skickar vi tillbaka den om inget annat anges. Du kommer att få med en beskrivning på hur du läser in filen.

Vi arkiverar originalfilen ca 1 månad om något skulle hända eller om något fel uppstår.