Håll dig uppdaterad med nyheterna i Admin

Genom att hålla dig uppdaterad kan du effektivisera ditt arbete och få tillgång till de senaste processerna, arbeta i en kvalitetssäker version och få hjälp när du kontaktar vår supportavdelning - där uppdaterade programvaror faktiskt är ett krav för att få hjälp.

Håll dig uppdaterad!

Här har vi samlat alla nya funktioner för dig som är Admin-användare! Vi strävar alltid efter att du ska arbeta i den senaste versionen av ditt program, allt för att kunna tillgodose dig och dina behov på bästa sätt. Behöver du förnya ditt avtal kan du enkelt kontakta vår försäljningsavdelning via telefon eller chatt - se Kontakta oss

Versionsnyheter