Kom igång snabbt med vår introduktion!

Utbildningen riktar sig till dig som är ny i Visma Advisor. Med den här korta utbildningen får du en snabb rundvandring i programmet. Du kommer efter utbildningen att ha fått en god överblick på vad Visma Advisor innehåller, hur du enklast kommer igång och hur du gör för att hitta ett effektivt arbetssätt i ditt nya program. 

Starta utbildningen genom att klicka på bilden nedan. 

Starta introduktionen för Visma Advisor

Få den bästa starten med våra kom-igångfilmer

Våra inspelade webbinarier hjälper dig att komma igång på smidigaste sätt. Varje film är ungefär 45 minuter lång. Det passar även för dig som använder Visma Byråstöd och vill samarbeta med kunder i Visma eEkonomi.

Steg 1 - Starta

Detta webbinarie vänder sig till dig som har aktiverat Grundpaket Byrå och vill komma igång med Visma eEkonomi och starta samarbete med dina kunder i Visma Advisor. Det här är steg 1 av 3.


Se filmen »

Steg 2 - Samarbeta

Webbinarie 2 vänder sig till dig som har aktiverat Grundpaket Byrå och vill arbeta digitalt med dina kunder. Webbinariet baseras på att kunden är delaktig och vi presenterar Visma eEkonomi App samt Visma Scanner. Det här är steg 2 av 3.

Se filmen »

Steg 3 - Växa

Webbinariet vänder sig till dig som har aktiverat Grundpaket Byrå och vill komma igång. Fokus är på hur du rapporterar och kommunicerar med dina kunder. Vi visar även hur tillvalsmodulerna fungerar och vilka som finns. Det här är steg 3 av 3.

Se filmen »

Vi hjälper dig att konvertera kunder

Vill du ha hjälp att konvertera kunder till Visma eEkonomi? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

KONTAKTA MIG

Samarbeta effektivt med dina kunder i Visma eEkonomi

I den här filmen visar Gustav hur du och din kund samarbetar i Visma eEkonomi på bästa sätt.

Samarbeta effektivt med Visma eEkonomi