Inloggning på forumet

Om du vill ställa en fråga, svara på ett inlägg eller följa en produkt måste du vara inloggad.

Du klickar på Logga in i den svarta listen högst upp i forumet och i dialogrutan du får upp klickar du på Logga in igen för att komma till Visma Spcs inloggning.

Om du redan har en inloggning hos oss anger du din e-postadress och lösenord.

Har du ingen inloggning sedan tidigare så väljer du här Registrera dig som användare

Eftersom det är första gången du loggar in på forumet ska du nu välja ett Användarnamn. Detta namn kommer att vara synligt när du ställer en fråga eller om du svarar ett inlägg, använd alltså inte ditt kundnummer som användarnamn. Det går inte att använda å, ä eller ö i användarnamn.

Nu när du fått meddelandet att inloggningen lyckades stänger du ner rutan, om den inte stängts automatiskt. Uppdatera webbläsaren så ser du att du är inloggad.

Problem vid inloggningen? Läs mer om Inloggningsproblem till vårt supportforum.