Fa

Supportsidor för Visma Fakturering

Ladda ner senaste versionen

När du startar ditt program får du ett meddelande att det finns en ny version att installera. Klickar du på Uppdatera stängs programmet ner och installationen startar. Du kan också välja Hjälp - Uppdatera programversion inne i ditt program för att installera senaste version.

Här på vår hemsida kan du ladda ner senaste versionen av dina program, klicka på Mina tjänster uppe till höger här för att Logga in.

Om du har serviceavtal och du inte ser ditt program i listan för nedladdning, kan det vara så att du är inloggad på ett annat företag - välj då att byta företag uppe i listen.

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt företagsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer.

Microsoft upphör med support för operativsystemet Windows 7

Från den 14 januari 2020 upphör Microsoft med support på Windows 7. Efter det datumet går det inte längre att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 före januari 2020, för att undvika att du hamnar i en situation där du behöver service eller support.

Börja e-fakturera du med!

Kom igång med att fakturera din kunder elektroniskt. Fakturerar du företag inom offentlig sektor så är det lagkrav från 1 april 2019 att använda e-fakturor, men även andra företag efterfrågar det mer och mer. Med den inbyggda tjänsten Visma AutoInvoice kan du både skicka och ta emot elektroniska fakturor.

Checklista årsavslut

Här hittar du en checklista som du kan följa för att underlätta ditt arbete när du skapar nytt bokföringsår i programmet. Om du inte har den senaste versionen av ditt program kan det vara bra att installera den innan du gör ditt årsavslut.

Det är inga problem att arbeta parallellt med två bokföringsår, du kan skapa nytt bokföringsår innan det gamla är klart.