Mitt Lönebesked/Min Lön

Hej!

Från och med nästa löneutbetalning kommer du få dina lönebesked via Mitt Lönebesked eller appen Min Lön från Visma Spcs.

För att du ska få tillgång till lönebeskeden kommer du först få ett aktiveringsmejl från Visma Spcs.

Klicka på länken i mejlet för att aktivera ditt konto och välja lösenord för inloggning. Dina inloggningsuppgifter är därefter din mejladress och det valda lösenordet.

När du vill läsa lönespecifikationen går du till vismaspcs.se och klickar på Mina tjänster och vidare till Mitt Lönebesked.

Här ser du dina lönebesked och du kan skriva ut dem via ikonen längst upp till höger. Lönebeskeden sparas här i två år.

Om du har en iPhone eller Android kan du ladda ner appen Min Lön och få tillgång till dina lönebesked direkt i telefonen om du hellre vill det.

Obs! Du måste ändå aktivera ditt konto via aktiveringsmejlet och därefter kan du logga in med samma mejladress och lösenord i appen.

Mvh

Din löneadministratör och Visma Spcs

Vanliga frågor

Jag har glömt mitt lösenord till appen, hur gör jag?

Lösenordet i appen är detsamma som du har på vismaspcs.se. Gå dit och klicka på Mina tjänster. Välj Glömt lösenord för att kunna välja ett nytt lösenord.

Det nya lösenordet kan du sen använda både till vismaspcs.se och i appen.

Jag har inte fått något aktiveringsmejl?

Aktiveringsmejlet skickas när en synkronisering görs från löneprogrammet. Om du vet att du ska ha fått ett aktiveringsmejl kan du kika om det har hamnat i Skräpkorgen i din mejl.

Om du inte hittar det kan du gå till vismaspcs.se och klicka på Mina tjänster. Via Glömt lösenord kan du få ett nytt aktiveringsmejl.

Hur länge sparas lönebeskeden?

Du når lönebeskeden på vismaspcs.se och i appen Min Lön i 24 månader. Behöver du äldre lönebesked kan din löneadministratör hjälpa dig med det.