Ladda ner version 2017.0 av Visma Administration

Om du behöver ladda ner version 2017.0 (2017-01-10) kan du göra det här. Denna version innehåller databasen dBase och det är den sista versionen innan SQL-versionerna från version 2017.1 som släpptes i oktober 2017.

Ladda ner version 2017.0 Visma Administration 202 MB

Vad är det för skillnad mellan version 2017.0 och version 2017.1 eller senare som finns på föregående sida?

I version 2017.1 eller senare har vi bytt till databasen Microsoft SQL Server för att programmet ska hänga med i dagens förutsättningar. Det ger oss också större möjligheter att implementera efterfrågade funktioner. Microsoft SQL Server är en beprövad databas som ständigt utvecklas och som vi redan idag använder i exempelvis Visma Lön och Visma Byråstöd. Programmet kommer att se ut och fungera precis som innan, men med en helt annan databas.