Sharespine – din integrationspartner

Sharespine är ett utvecklingsföretag specialiserat på integrationslösningar. Vi ser det som en utmaning att hitta sätt att effektivisera företags dagliga arbetsrutiner och bygga effektiva arbetsflöden. Med lång erfarenhet av system- och webbutveckling strävar vi efter att hjälpa våra kunder spara tid genom att automatisera tidskrävande manuella arbetsrutiner.

Sharespine™ – navet i verksamheten

Filosofin bakom Sharespine™ är enkel. Det är ryggraden i din verksamhet, som delar med sig och håller samman verksamhetens olika system så att dessa kan fungera välstämt och unisont, som en enda enhet.

Nedan följer några av de system vi integrerat genom Sharespine och således kan erbjuda standardintegration för. Vi arbetar med integrationer mot både Visma Administration och Visma eEkonomi. Kontakta oss gärna för vidare information om våra produkter och tjänster.

 

 

 

 

Utveckling av kundunik lösning?

Sharespine arbetar regelbundet med kundprojekt där vi skräddarsyr lösningar specifikt för kunden och dess olika interna verksamhetssystem. Med lång erfarenhet av Visma API och systemutveckling generellt arbetar vi med lämpliga och stabila tekniker för att kund ska få en så bra och kostnadseffektiv lösning som möjligt. Kontakta oss för mer information så kan vi berätta hur vi kan hjälpa just ert företag dra nytta av automatiserade arbetsflöden och processer.

Kontakta oss

Sharespine
Växel: 031 – 704 38 00                      
Webb: www.sharespine.se 
E-post: sales@sharespine.com