Nätverka med andra byråledare

Tillsammans blir ni starkare

Känner du dig ibland ensam i rollen som byråledare? Vill du utveckla din byrå men ändå göra en mjukstart? Gå med i vårt nätverk så kan du bolla tankar och idéer.

Längd

Nätverk under 12 månader

Typ av utbildning

Nätverk

Pris

1 000 kr/mån**12 mån bindningstid

Boka Community

Visma Panalitix Community är ett nätverk där du träffar och utbyter erfarenheter med likasinnade byråledare. Du lär känna Panalitix metodik och får möjlighet att jämföra dina siffror och nyckeltal mot andra byråer. Ta chansen och bredda ditt nätverk samtidigt som du får inspiration från Sveriges främsta byråer.


Målgrupp

Passar dig som är byråledare, oavsett om du har anställda.

Det här ingår i Visma Panalitix Community

Onlineforum

Onlineforum

Vi har en privat grupp online för alla medlemmar. Här kan du ställa frågor och byta erfarenheter med andra byråer som går vill förnya och utveckla sina affärer.

Nätverksträffar

Nätverksträffar

Varje år genomför vi 2 nätverksträffar. Här samlas alla medlemmar och Visma-coacher för att bolla idéer och tankar. 2 personer från varje byrå kan delta.

Panalitix webbinarier

Panalitix webbinarier

Panalitix håller regelbundet webbinarier om aktuella ämnen i redovisningsbranschen. Som medlem i Visma Panalitix Community får du delta på flera webbinarier gratis.

Benchmarking och marknadsanalys

Benchmarking och marknadsanalys

Varje år går vi tillsammans igenom dina siffror och nyckeltal för att ge en tydlig bild av din potential och hur du står i förhållande till andra byråer.

Du får också möjlighet att köpa till Panalitix Learninghub, Panalitix Technology Solutions och Panalitix Business Improvement Program.


Några av våra medlemmar

JDG Revision & Redovisning logo
Keeper logo
Win-Win Ekonomi logo
Ekonomibyrån i Tranås logo

Vi hjälper redovisningsbyråer som du att lyckas

Den här resan, den gör du tillsammans med en av våra Visma-coacher. Vi har redan hjälpt hundratals byråer, är det din tur nu?

Boka gratis rådgivning


Åsa

Åsa

Coach

Åsa Ringius Alvarez jobbar med att hjälpa byråer att bli mer digitala och komma igång med Visma Smarta Byrån. Hon har tidigare arbetat på ett par olika redovisningsbyråer.

Mia

Mia

Senior advisor

Mia Nickolausson arbetar som ledare och koordinator, och stöttar våra kunder i ledarskap. Mia har jobbat flera år med redovisningsbranschen, och de senaste 4 med affärsutveckling.

Jan

Jan

Senior advisor

Jan Söderqvist är senior advisor för våra Panalitix-utbildningar, men också Vismas branschexpert inom redovisning och revision. Tidigare har Jan arbetat som redovisningskonsult och utvecklare av programvaror.

Marcus

Marcus

Coach

Marcus Schirén drivs av att hjälpa människor att lösa problem, och som Business Improvement Coach har han coachat över 100 byråledare i Panalitix de senaste 4 åren.

Våra utbildningar inom affärsutveckling

Panalitix är ett internationellt affärsutvecklingsprogram för redovisningsbranschen. Metoderna och processerna har hjälpt tusentals byråer i världen.

Visma logo Panalitix logo

Gratis webbinarium

Boka gratis

Online utbildning

Panalitix Kickstart

Projektstöd

Visma Digital Byrå