Ta fram ett digitalt arbetsflöde

Bli vår nästa digitala byrå

Automatiserat, digitalt och molntjänster. Vi möter de orden överallt, och nu är det dags för att du också ska ta första steget att bli en framtidsbyrå. För när du ligger steget före i en digitaliserad värld blir din roll som redovisningskonsult ännu viktigare.

Datum

Bestäms efter dina behov

Längd

Bestäms efter dina behov

Typ av utbildning

Coaching

Pris

39.900 kr exkl moms, logi- och resekostnader

Ja, jag vill veta mer

Vi på Visma kommer vägleda och inspirera dig under projektet. Vi har processen och metoden, anger riktning och håller koll på att du gör det du ska i tid.

 • Modernt och digitalt kunderbjudande
 • Mer tid över, och nöjdare kunder
 • Kontinuerliga möten och uppföljningar med din Visma-coach

Målgrupp

Passar dig som är byråledare, oavsett du om har anställda. Du ska vara redo att erbjuda ett digitalt och smart kunderbjudande.

Så här blir du en digital byrå

Under projektet har du som byrå kontinuerliga uppföljningssamtal med Vismas coach, som ger dig stöd och tips längs vägen.

Att ta fram ett digitalt kunderbjudande utgår från arbetsprocesser i Vismas program: Visma eEkonomi, Visma Advisor, Visma Skatt & Bokslut Pro samt Visma Ekonomiöversikt.


Pris: 39.900 kr exkl moms, logi- och resekostnader. Våra molnbaserade program ingår i byråpaketet Visma Smarta Byrån

 • Uppstart

  Under ett uppstartsmöte går vi igenom en marknadsanalys av branschen, arbetsflöden i Vismas program och vem som ska göra vad.

 • Planering

  Här tar vi fram en skräddarsydd projektplan med tydliga visioner och mål. Vi planerar kontinuerliga möten och deadlines.

 • Kundinventering

  Här sker mycket av byråns egna arbete. Det är dags att inventera kunder, se över arbetsprocesser och förändringar av paketering.

 • Kom igång med Vismas molntjänster

  Nu är dags att börja arbeta, eller effektivisera dina arbetsflöden i Vismas program. Utbildning och arbetsprocesser är viktiga här.

 • Bjud in dina kunder

  Äntligen är det dags att bjuda in dina kunder till samarbete. Vi går igenom hur du kommunicerar med din kund och hur de enkelt kommer igång.

 • Projektavslut

  Nu är du en digital byrå. Vi har ett sista uppföljningssamtal där vi går igenom hur vi gått tillväga - och ger dig tips framåt.

Åsa - din Visma coach

Jag är din coach

Åsa

Coach
Betyg 4.8/5

Åsa Ringius Alvarez jobbar med att hjälpa byråer att bli mer digitala och komma igång med Visma Smarta Byrån. Hon har tidigare arbetat på ett par olika redovisningsbyråer.

Boka in ett gratis möte

För oss är det viktigt att mötas. Där vi kan berätta mer om hur vi kan coacha din byrå till nya mål, och prata om just dina behov och utmaningar. För när du lyckas, lyckas vi. Det är just det som gör oss starkare tillsammans.

Boka gratis rådgivning