Vilka arbetsmoment har du?

Med branschens bredaste utbud kan vi erbjuda tjänster och redovisningsprogram som stödjer redovisningsbyråns alla arbetsmoment. Nedan hittar du de processer som vi stödjer, paketerat i två paket.

Det kostnadsfria Grundpaketet ger dig som redovisningskonsult stöd i dina vanligaste arbetsmoment. Väljer du istället vår kompletta lösning så tillkommer även funktionalitet för rapportering, uppföljning och lön. Som kund hos oss så får du alltid hjälp att komma igång, uppföljning och fri support.

Klicka i Grundpaket eller Komplett och se vilka arbetsmoment vi stödjer. 

Beställ de grundläggande programmen kostnadsfritt till redovisningsbyrån. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde med redovisning online. Se nedan.

GRATIS
Utöka grundpaketet och få tillgång till redovisningsbranschens bredaste utbud där du själv väljer hur du vill jobba – traditionellt eller på webben. Kontakta oss så presenterar vi den kombination av program som passar din redovisningsbyrå.

Från 940:-/månad
Registrera kvitto/faktura
Bokföra kvitto/faktura
Attestera kvitto/faktura
Betala
Bokföra betalning
Offert, order, tidsregistrering
Faktura/bokför
Skicka faktura
Status och påminnelser
Inbetalningar
Budget och rådgivning
Kommunikation
Avstämning & Analys
Rapporter, Skatt & Bokslut
Revision
Kunder och uppdrag
Resursplanering
Tidsregistrering
Faktura/följa upp
Kundportal
Tid och utlägg
Attest
Lönekörning /utbetalning
Lönespecification
Årsavstämning

Du får en del av intäkterna

För att ställa om till en digital tid måste även fler kundrelationer bli digitala. Därför stannar inte vårt arbete vid kostnadsfria programvaror för din redovisningsbyrå. Vi lanserar även en modell där du får tillbaka en del av intäkterna för varje Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt som dina kunder väljer att använda. Dessutom får du en del av transaktioner som dina kunder gör med Visma AutoInvoice.

Du spar inte bara tid, med digitala samarbeten tjänar du mer pengar.

Kontakta oss

Framtiden ställer stora krav men innebär också stora möjligheter. Vi hjälper dig att dra nytta av ny teknik och ser till att du använder din kompetens för att skapa mervärde för dina kunder.

kontakta mig

 

Aktuellt

Visma Accounting Awards 

Vilken magisk stämning när Visma Accounting Awards delades ut! Vinnare i kategorin Företagarnas pris blev Lamooi Accounting i Stockholm och Medarbetarnas pris gick till Revisionären i Piteå.

Till prisminglet 

Digitalisera stegvis

Delta direkt via din dator på våra nya webbinarie om att ta små men effektiva steg mot en modernare vardag. Digital kundfakturering, Digitala kvitton och så vidare. Klicka och läs mer om vad som passar dig.

Aktuella webbinarier

Byråpodden

Här är de 3 mest lyssnade avsnitten av Byråpodden, som vi startade i januari 2016. Podden vänder sig till alla redovisningskonsulter som vill driva en modern byrå. Avsnitten är oftast runt tio minuter långa.

Lyssna på Byråpodden

 

Utbildningar

Oavsett om du är nybörjare eller om du har arbetat länge med våra tjänster så har vi en utbildning som kan passa dig som redovisningskonsult. Hitta rätt utbildning för dig och bli effektivare.

Hitta din utbildning

 

Missat någon av våra senaste filmer?

Besök vår YouTube kanal och få tillgång till filmer som kan effektiviserar och inspirera.

Youtube

Nyhetsbrev

Vi hjälper dig till en framgångsrik redovisningsbyrå. En gång i månaden fyller vi vårt nyhetsbrev med information som kan stötta och förgylla din vardag. Nyhetsbrevet är gratis och du kan när som helst avsluta din prenumeration.


Ja tack!