Vilka arbetsmoment har du?

Med branschens bredaste utbud kan vi erbjuda tjänster och redovisningsprogram som stödjer redovisningsbyråns alla arbetsmoment. Klicka i Grundpaket eller Komplett och se vilka arbetsmoment vi stödjer.

Beställ de grundläggande programmen kostnadsfritt till din redovisningsbyrå. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde med redovisning online. Vi hjälper dig att komma igång.

GRATIS
Utöka grundpaketet med vår kompletta lösning så tillkommer även funktionalitet för rapportering, uppföljning och lön. Kontakta oss så presenterar vi den kombination av program som passar din redovisningsbyrå och vilken hjälp ni behöver för att komma igång.

Från 990:-/månad
Registrera kvitto/faktura
Bokföra kvitto/faktura
Attestera kvitto/faktura
Betala
Bokföra betalning
Offert, order, tidsregistrering
Faktura/bokför
Skicka faktura
Status och påminnelser
Inbetalningar
Budget och rådgivning
Kommunikation
Avstämning & Analys
Rapporter, Skatt & Bokslut
Revision
Kunder och uppdrag
Resursplanering
Tidsregistrering
Faktura/följa upp
Kundportal
Tid och utlägg
Attest
Lönekörning /utbetalning
Lönespecification
Årsavstämning

Du får en del av intäkterna

För att ställa om till en digital tid måste även fler kundrelationer bli digitala. Därför stannar inte vårt arbete vid kostnadsfria programvaror för din redovisningsbyrå. Vi lanserar även en modell där du får tillbaka en del av intäkterna för varje Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt som dina kunder väljer att använda. Dessutom får du en del av transaktioner som dina kunder gör med Visma AutoInvoice.

Du spar inte bara tid, med digitala samarbeten tjänar du mer pengar.

Kontakta oss

Diskutera med våra rådgivare om vad som är den bästa lösningen för dig och hur din redovisningsbyrå kan bli mer effektiv. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!

Kontakta oss

Aktuellt

Visma Accounting Awards 

Vilken magisk stämning när Visma Accounting Awards delades ut! Vinnare i kategorin Företagarnas pris blev Ekonomibyrån i Halmstad och Medarbetarnas pris gick till Win Win Ekonomi AB i Stockholm.

Till prisminglet 

Onboarding

Vi hjälper dig att hitta bästa arbetsflödet och ger dig best practise så att du enkelt kommer igång i exempelvis Visma eEkonomi eller Advisor. Välj mellan en kostnadsfri onboarding eller en helt skräddarsydd lösning.

Mer om vår onboarding

Affärsutveckling

Vi har de resurser du behöver för att ställa om din byrå - bara lite lagom eller i grunden. Du bestämmer och tar det i din takt! Du kan öka lönsamheten, minska arbetsbelastningen och göra kunderna ännu nöjdare. 

Visma affärsutveckling för byråer

 

Utbildningar

Oavsett om du är nybörjare eller om du har arbetat länge med våra tjänster så har vi en utbildning som kan passa dig som redovisningskonsult. 

Hitta din utbildning

 

Missa inget viktigt! Få nyhetsbrevet

Tillsammans når vi längre. Det här är nyhetsbrevet för dig som vill ha koll på branschen och bli uppdaterad på lagar och skatteregler. Du får även kundreportage och tips för en skön vardag.


Ja tack!