Möt dina digitala affärsutvecklare

De här programmen är 25 års expertkunskap - i koncenterad form. Enkla och prisvärda verktyg som stöttar Panalitix övriga filosofi och styr din redovisningsbyrå mot nya segrar. 

Namnet är kanske lite krångligt: Technology Solutions. Men innehållet är supermetodiskt, precis som Panalitix. Vismas partner har jobbat i många år med att förädla kunskap från världens mest framgångsrika byråledare. 

Kunskapen samlas i LearningHub. De övriga programmen hjälper dig att prioritera och hitta rätt avsnitt i det här biblioteket. Programmen hjälper dig att se nya affärsmöjligheter, skriva affärsplan eller förstå hur du ska leda ditt team. 

Du kan bygga din bästa byrå för bara några hundralappar i månaden. Vi rekommenderar särskilt verktyget Strategizer och, förstås, LearningHub. 

Det handlar om enkla frågeformulär som du svarar på själv eller ger till dina kunder eller medarbetare för att du ska förstå deras behov och kunna agera. 

Läs mer på Panalitix webbplats, länkarna finns nedan. Programmet du köper kommer att vara på svenska. Har du frågor, kontakta oss på panalitixsweden.spcs@visma.com. Programmen ingår för dig som har Coaching.

Technology Solutions består av

 LearningHub
Panalitix kursbibliotek, byråledares samlade kunskap som är grunden till allt. 449kr/mån och användare. 
Panalitix LearningHub

 Strategize
Sätt affärsmål och lägg din strategi. Börja med din egen byrå och sälj sedan tjänsten till dina kunder. 299kr/mån och användare. 
Panalitix Strategize

 ClientBuilder
Identifiera behoven hos befintliga kunder och sälj mer. 149kr/mån och användare.
Panalitix ClientBuilder
 
 ClientInsights
Sälj mer till befintliga kunder. 399kr/mån och användare.
Panalitix ClientInsights

 SalesPipeline
Sälj mer till nya kunder. 199kr/mån per användare. 
Panalitix SalesPipeline

 TeamBuilder
Bättre företagskultur och bättre ledarskap. 149kr/mån per användare. 
Panalitix TeamBuilder

Som alla "mediciner" ska verktygen i Technology Solutions inte användas samtidigt utan en i taget. Om du trivs med dem kan du också använda exempelvis Strategizer i rådgivningen till dina kunder. Våga testa och känn efter om det här är något för dig eller dina kunder.  

 Visma Affärsutveckling - till alla våra erbjudanden