Visma Digital redovisningsbyrå - ta fram ett erbjudande till fast pris

Affärsutveckling i projektform 

Många företagare vill sköta sin ekonomi i mobilen och betala ett fast pris. Om du vill erbjuda det till dina kunder så får du hjälp här. 

Digital byrå är en mix av handfast affärsutveckling och uppgraderade molntjänster från Visma.

Projektet avslutas med att du lanserar ditt nya erbjudande och börjar sälja direkt. Med Digital byrå går allt mycket lättare eftersom du får projektstöd av Visma och slipper känna osäkerhet kring vad som är nästa steg. Du får också någon som håller reda på om du verkligen gjort det du skulle. 

Nu förstår vi vad vi ska göra för att möta förväntningarna på oss. /KP Revision AB, Borås

Så här drivs projektet Digital byrå

 Vismas coach har rollen som projektstöd. Vi har processen och metoden, anger riktning och håller koll på att du gör det du ska i tid. Med hjälp av beprövade mallar, Vismas molnsvit och utbildningsdagar tar vi tillsammans med dig fram ett digitalt kunderbjudande. 

 Vi stöttar dig i processen med att inventera dina kunder, räkna på erbjudandet och ta fram en offert till de kunder som är lämpliga. Vi utbildar personalen, hjälper dig att planera en kickoff och att lansera erbjudandet.

 Ni får utbildning i Vismas molntjänster och vi säkerställer att ni implementerar programmen rätt. Mallarna som används är väl beprövade och har nu förbättrats ytterligare.

 Tryggt, effektivt och utan strul. En flygande start med nöjd kund-garanti. 

Nu blir mitt jobb kul, på riktigt. /Nissastaden Revision AB, Halmstad

Innehåll och kostnad

  • Del 1: Planering, uppstart, kundinventering

  • Del 2: Paketering, prissättning, fastpriskalkyl, kundmaterial, offertmall

  • Del 3: Tre utbildningsdagar, kundportal, övergång och implementering av Vismas molntjänster Advisor, Ekonomiöversikt, eEkonomi och Scanner.
    Kundmöten och kundevent

  • Pris: 59.900 kr exkl moms, logi- och resekostnader. Kontakta oss för information om programvarorna.

- Det viktigaste att tänka på är att engagera varje enskild medarbetare och ta det steg för steg. Man bör också ta hjälp av någon utifrån, annars blir det svårt att orka driva det. Och avsätt mer tid än du tror. /Catherine Osbeck, Baks&Co, Årets Framtidsbyrå 2018

 Baks ställde om - och blev Årets Framtidsbyrå
 Visma Affärsutveckling. Se alla erbjudanden

Kontakta Visma

Vill du diskutera det här med oss? Mejla forsaljningbyra@visma.com

Räkna på din digitala byrå - testa fastpriskalkylen 

Räkna på olika scenarier, se exempelvis vad som händer beroende på antal verifikationer och önskade intäkten du vill ha för respektive tjänst. Fyll i dina uppgifter så kommer mallen till in mejlkorg!

Hämta gratismallar