Prosmart - alltid rätt affärssystem

Prosmart är ett affärssystem för företag inom tillverkning och lagerhantering. Prosmart är ett standardsystem som går att anpassa efter er verksamhets unika förutsättningar och behov. Det är just detta som gör Prosmart unikt och konkurrenskraftigt. Våra kunder administrerar mindre då de använder ett affärssystem som är anpassat efter deras verksamhet och inte tvärt om.

Prosmart finns i versionerna Basic och Standard

Basic-versionen är en avskalad variant av Prosmart Standard med stor flexibilitet. Du kan köpa ett enkelt och avskalat system för att täcka just det behov av systemstöd ni har idag. Prosmart går att bygga på med olika moduler till ett komplett affärssystem för er verksamhet, innehållande order, inköp, produktion, tidsredovisning, för-/efterkalkyler, lagerhantering med pall/plats hantering och mycket, mycket mer.

Flexibilitet är ett av våra ledord då vi vet att ett anpassningsbart affärssystem är nyckeln för att ni ska bli nöjda och kunna utnyttja systemet fullt ut.

Skaffa dig ett flexibelt affärssystem för hela verksamheten med ett av marknadens bästa system inom material-/produktionsstyrning och ekonomi.

Eliminera felkällor och avskaffa dubbelregistreringen genom ett helt digitalt flöde från offert till bokföring.

Så fungerar kopplingen Prosmart - Visma eEkonomi

Genom att integrera ert Visma Eekonomi till Prosmart får ni möjligheten att utnyttja ett komplett och kraftfullt MPS-system utan att behöva byta bokföringsprogram. Allt som sker mellan offert till faktura hanterar du i Prosmart. Men hanteringen av reskontra och bokföring gör du som vanligt i Eekonomi. Fakturan skapas och skickas till din kund via Prosmart. När fakturorna bokförts i Prosmart skickas en fil över till kundreskontran i Eekonomi, där du sedan prickar av kundinbetalningarna. Register så som kundregister och kontoplan är synkroniserade mellan Eekonomi och Prosmart.

 

Kontakta Prosmart

Hemsida: www.prosmart.se
E-post: info@prosmart.se
Telefon: 0380-60 00 60