Panalitix Kickstart

Panalitix Kickstart är en tvådagars workshop som vänder upp och ner på allt. Du brainstormar, analyserar och fattar beslut. När du kommer hem vet du exakt var du ska börja.

Business by design

Ledare för Kickstart är Marcus Schirén, Panalitixcoach, Visma Spcs.
– Det brukar gå fantastiskt bra, alla bygger sin strategiska affärsplaner, sätter mål och beslutar hur de vill driva sin byrå framöver, säger Marcus Schirén.

– Vad som blir påtagligt för de flesta är att vi vänder på allt. Business by design är att fråga sig: VARFÖR är jag i branschen? Vad vill jag göra som byråledare? Och sedan bygga byrån runt det. Först därefter kommer HUR:et och det hjälper Panalitix till med.

Marcus Schirén
Business by design
Business by design

Sätt ett djärvt mål - ett "BHAG"

Den strategiska affärsplanen får plats på en A3, en One Page Plan. Här beskrivs vad som ska hända på kort och lång sikt och här sätts ett stort, djärvt och vågat mål, ett "Big Hairy Audacious Goal". Efter Kickstart träffas byråledarna och Marcus Schirén var sjätte vecka digitalt för att följa upp och hjälpa varandra framåt.

Panalitix Content Hub med hundratals detaljerade instruktionsvideor gör att deltagarna hela tiden får ny, initierad kunskap. Content Hub har svar på allt!