Komplett affärssystem för småföretagaren

Byt till Visma Administration 2000

Komplett affärssystem för småföretagaren som låter dig arbeta med hela flödet från offert till order och få full kontroll över inköpsflödet.

Samma program, fler möjligheter

Visma Administration 2000 ger dig allt från Visma Administration 1000, och lite till. Du fortsätter med samma säkerhetskopia och behöver inte föra över din data till ditt nya program. Enda skillnaden är att du får fler möjligheter.

 

Visma Administration 2000

16115 kr

(ink 12 mån serviceavtal, ord.pris 25329 kr)
Vi krediterar resterande del av ditt nuvarande avtal

Beställ


Komplett affärssystem

  • Allt från Visma Administration 1000
  • Offerter
  • Beställning
  • Prognos
  • Prisomräkning
  • Rapportgenerator

 

Komplett affärssystem för småföretagaren 

Arbeta från offert till order

Arbeta med hela flödet, från offert till färdig faktura. Omvandla offerten till en order och ordern till en faktura. Smartare inköp helt enkelt.

Offert och order på dina villkor

Välj själv om du vill skicka dina offerter och ordrar genom att skriva ut och posta eller mejla som pdf. Du kan också välja att ta emot dina ordrar som e-order och att skicka beställningar som e-beställning.

Affärssystemet för småföretagare

Få full kontroll på ditt företag

Få full koll på ditt företag

Full koll på hela inköpsflödet

Skapa beställningar direkt från kundorder eller via programmets beställningsförslag och följ löpande upp vilka leverantörer du väntar leverans från. Registrera den medföljande följesedeln för att leverera in artiklarna och läs sedan in fakturan via den registrerade följesedeln.

Skapa prognoser för att hålla koll

Lägg in en prognos för varje månad på varje konto i balansbudgeten. Du kan ändra prognosen allt eftersom för att få en bättre överensstämmelse med verkligheten. 

 

Frågor och svar

Vad händer med mitt gamla avtal när jag byter?

När du byter till Visma Administration 2000 krediterar vi kvarvarande del av ditt nuvarande avtal på Visma Administration 1000. 

Hur kommer jag igång?
Mycket i Visma Administration 2000 är som i ditt nuvarande program. Dessutom är det bara att läsa in din säkerhetskopia direkt in i ditt nya program.
 
Om du vill veta mer om hur funktionerna i Visma Administration 2000 fungerar kan du hitta filmer som går igenom funktionerna här. Du hittar även funktionerna beskrivna i vår skrivna hjälp här.
Om jag ångrar mig och vill byta tillbaka, vad händer då?
Om du skulle ångra ditt byte så kan du utan extra kostnad byta tillbaka till ditt gamla program i 30 dagar. Vi krediterar då det du har betalat för Visma Administration 2000 och debiterar dig avtalet på Visma Administration 1000.
 
Om du har hunnit börja arbeta i Visma Administration 2000 kommer det du gjort att försvinna vid en nedgradering. Så om du är osäker på om ett större program är för dig rekommenderar vi därför att du testar dig runt i de nya funktionerna innan du börjar använda programmet fullt ut.