OptoSweden

Trött på den digitaliserade djungeln av produkter och system? OptoSweden är din konsult för att effektivisera, digitalisera och automatisera dina dokumentflöden på ett snabbt, effektivt och enkelt sätt. Vare sig det är fakturor, avtal, ordrar, fraktsedlar, stora eller små volymer så tar vi fram de tjänster och funktioner som du behöver för att ha åtkomst, synka, och dela alla tänkbar data. Vi hittar en lösning som passar ditt företag och budget. Tack vare OptoSweden kan du förbättra, mobilisera och framtidssäkra all din data och information i företaget.

"Vänta inte på framtiden. OptoSweden är den självklara länken för ett tryggt och säkert dataflöde" 

Vi hjälper dig bland annat med:

Fakturahantering
Attestsystem
Skanning
Tolkning
Outsourcing
Arkivering
Tid-och utlägg
Dokumenthantering
Molntjänst eller fast installation
API och integrationer
Support och utbildning


Så fungerar kopplingen med CrossState och Visma

Fakturor skannas in och tolkas. Du kan sköta skanningen själv eller så gör vi det åt dig. I CrossState konteras fakturan och skickas ut för godkännande och/eller attest. Alla användare kan söka bland sina fakturor och ta fram rapporter och de når sina uppgifter via valfri enhet. CrossState skickar automatiskt ut mail och påminnelser till attestanter som har fakturor för behandling. Du som central användare på ekonomiavdelningen eller redovisningsbyrån kan alltid se var alla fakturor befinner sig och vem som har dem för behandling.

Register, kontoplan och andra önskade innehåll hämtas löpande från Visma. När fakturan är färdigbehandlad i CrossState skickas en bokningsfil till Visma med fakturor färdiga för bokföring och betalning. Du kommer även kunna se den inskannade fakturan inifrån Visma. Fakturan sparas automatiskt ner i ditt digitala arkiv vilket gör att du när som helst kan hitta den även utanför kontoret. Du slipper leta och får full kontroll på dina fakturor.

Fakturan kan enkelt bytas ut mot en order, kvitto, avtal eller andra papper och dokument.
Valet är ditt. Vi läser av data och ser till att du får användning av den på bästa sätt.


Med OptoSweden: 

  • Får du över 20 års erfarenhet i branschen.
  • Integrerar du enkelt med andra lösningar, applikationer och system så som ditt affärssystem.
  • Ingår egen support- och utvecklingsavdelning för att få en lösning som passar ditt företag.
  • Betalar du endast för din användning och de delar du vill ha.
  • Kan du växa och lägga till tjänster när ni vill.
  • Får du hjälp hela vägen med planering, utveckling, uppstart, utbildning, support och hjälp även när ni är igång. Allt i ett har blivit verklighet.

Kontakta oss:

Hossein Mohaddes

Telefon: 08-57860412
e-mail: 
hossein.mohaddes@optosweden.se alternativt info@optosweden.se