Per reste 35 mil för personlig support

Publicerad: 2013-05-08 15:39

Egenföretagaren Per Berg har varit Vismakund i över 20 år, men aldrig behövt hjälp med sitt skatteprogram – tills nyligen. Då valde Per att köra 35 mil till Växjö och personligen uppleva vår support.

Per Berg har sedan 2006 drivit bokförlaget Montus Förlag, som ger ut böcker om möbler, inredning, formgivning samt koreanska noveller och dikter översatta till svenska. Per har varit kund hos Visma Spcs sedan 80-talet, men har aldrig tidigare behövt hjälp med sitt skatteprogram.

Hur kommer det sig att du körde ända från Nyköping ner till vårt Växjökontor?

– Jag skulle hälsa på en god vän i Växjötrakterna. Eftersom jag behövde hjälp med att föra över några deklarationsfiler till Skatteverket, så passade jag helt enkelt på att ta med datorn och träffa er!

Löste det sig med deklarationen?

– Ja, jag fick mycket god hjälp av er supportkollega Anton, som kontrollerade att mina sex deklarationer var korrekta innan vi förde över filerna till Skatteverket. Jag är väldigt nöjd med Visma Spcs. Jag och Visma Skatt har genom åren fungerat bra tillsammans!

Det är inte varje dag en kund reser så lång väg för  att få personlig support - men när det händer så  ställer vi självklart upp, berättar Anton, som hjälpte  Per Berg med sitt skatteprogram.

Det är inte varje dag en kund reser så lång väg för 
att få personlig support - men när det händer så 
ställer vi självklart upp, berättar Anton, som hjälpte 
Per Berg med sitt skatteprogram.                                             

Fakta
Namn: Per Berg
Företag: Montus Förlag
Bransch: Böcker
Hemsida: www.montus.se

Text: Alexander Rehnborg