Netrix

Vi på Netrix har byggt integrationslösningar för Visma Administration åt flera hundra företag i över 15 år. Vi är specialister på att bygga webbshopar på e-handelsplattformen Magento.

Med vår integrationsmotor Netrix SaleSync specialiserar vi oss på integrationsm ed Magento 2. Det gör att vi kan vara noggranna med alla detaljer, så att integrationen verkligen fungerar så smidigt som du förväntar dig.Och det är då du verkligen kan skörda frukten av din e-handelssatsning – effektivare hantering och bättre information till kunderna leder till ökad försäljning! 
 

Komplett integration

Med Netrix SaleSync kan du utnyttja all den information du har i Visma Administration för att uppdatera din Magento-webbshop – produkter, priser och kunduppgifter överförs smidigt till webbshopen. Kunderna kan beställa till sina avtalade priser. Order som läggs i Magento överförs till Visma, och kopplas till där ny eller befintlig kund. Sedan är det bara att fakturera enligt din vanliga rutin.

Läs mer om hur du använder Netrix SaleSync för att effektivisera flödet av affärsdata mellan Magento och Visma Administration:  www.netrixab.se 

Öka din försäljning med Magento

Netrix har valt att arbeta med Magento 2, den snabbast växande e-handelsplattformen för professionella webbutiker i Sverige. Vi använder vår erfarenhet för att hjälpa företag till ökad försäljning genom att använda Magentos rika funktionalitet och bygga på med anpassningar enligt dina önskemål. Vi kopplar också din webbshop till olika betallösningar, såsom Klarna Checkout, Paypal, DIBS, med flera.


Kontakta Netrix

Besöksadress: Honnörsgatan 26, Växjö
Telefon: 0707-138717
E-post: info@netrixab.se