MoreFlo

Med MoreFlo Kassasystem från MoreFlo AB kopplar du lätt ihop din kassa med Visma Administration. Integrationen gör det möjligt att uppdatera lagersaldo direkt vid försäljning, skapa fakturor i Visma Administration direkt från kassasystemet och arbeta med ett gemensamt artikel- och kundregister.

MoreFlo Kassasystem – enkelt och kraftfullt

  • Enkelt att installera, kan köras på både vanlig dator och surfplatta
  • Lätt att lära, smidigt och lätthanterligt
  • Anpassat för pekskärm och streckkodsläsare
  • Installation ingår i priset – inga överraskningar i form av höga konsultarvoden
  • Webbaserat backofficesystem låter dig se försäljningen oavsett var du befinner dig

MoreFlo är ett av marknadens mest kraftfulla kassasystem. Anpassat för pekskärm och med en lång rad funktioner som förenklar ert arbete med kassahantering och uppföljning.

Boka en kostnadsfri demo på www.moreflo.com

Integration med Visma Administration sparar din tid

Hämta upp en order från Visma Administration i kassan, skicka dagens försäljning automatiskt från MoreFlo till Visma Administration, eller skapa en order direkt i kassan som du senare fakturerar från Visma Administration. Tack vare gemensamt artikel- och kundregister har ni hela tiden både bokföring och lager enkelt uppdaterade.

  • Samma artikelregister i kassan som i Visma Administration gör att nya artiklar och ändrade priset kan uppdateras direkt i samtliga kassor.
  • Samma kundregister som i Visma Administration finns även i kassan.
  • I kassan kan en order enkelt skapas och senare faktureras via Visma Administration. Referens och löpande text kan anges direkt i i kassan och följer då med till Visma Administration. Samlingsfakturering är smidigt om samma kund har många fakturerbara order.
  • Hämta upp en befintlig Visma-order till kassan och ta betalt.

Dagens försäljning överförs till Vismas ekonomiprogram, antingen efter varje avslutad försäljning eller efter dagsavslut.

Systemet växer med din verksamhet

MoreFlo är systemet som kan växa med din verksamhet! Välj till MoreFlo Central och ta del av en rad funktioner så som möjlighet att bevaka och hantera flera kassor på olika platser, rapportering, webbaserad inventering, lojalitetssystem, självbetjäning och stöd för webbshop.

Välj till en av marknadens mest driftsäkra och snabbaste kortterminaler. Du följer enkelt vad kunden gör direkt på kassaskärmen.

Prisvärda paketlösningar

Tack vare att vi säljer både hårdvara och mjukvara kan vi vara säkra på att systemet fungerar, och du vet var du skall vända dig om du behöver hjälp. Naturligtvis är det också möjligt att bara köpa själva programmet för dig som redan har den utrustning du behöver.

Vi har flera prisvärda paket som innehåller allt du behöver för att komma igång med din kassa. Vårt populäraste paket innehåller en modern pekdator, kvittoskrivare, kassalåda, streckkodsläsare och certifierad kontrollenhet.

MoreFlo AB har utvecklat kassasystem sedan 2004 och är dag en ledande aktör på den svenska marknaden. Våra kassasystem finns hos mer än två tusen kunder. Vi vet att varje kund är viktig och ser till att du är nöjd.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer eller kontakta oss direkt.

Kontakta MoreFlo AB

Telefon: 08-613 70 20

e-post:  info@moreflo.com

 

www.moreflo.com