Effektivisera och förenkla arbetet på fältet

Som serviceföretag med personal på fältet ligger det en stor vinst i att kunna effektivisera sitt arbete. Mobigo erbjuder just detta - ett system för såväl arbetsledare och servicepersonal.

Arbetsorderhantering har aldrig varit smidigare! Eliminera pappersrutiner, minska ledtider och administration, samt ta rätt beslut genom den statistik Mobigo erbjuder.

Du kan naturligtvis koppla Mobigo till ditt befintliga fakturerings- och lönesystem.

Arbetsorderhantering - som den borde vara

Med Mobigo ersätts alla manuella moment med ett naturligt digitalt flöde. Spar både tid och pengar! Manuella moment som instansning av arbetstimmar från pappersordrar ersätts med ett par klick i en smartphone. Elektroniska följesedlar gör det ännu enklare. Sammankoppling med affärssystemet ger snabb och effektiv fakturering utan ledtider. Möjligheten att bygga ut och anpassa Mobigo är näst intill oändlig.

Om Erisma Technologies

Erisma Technologies är ett av Nordens ledande företag inom mobila affärslösningar för installations- och servicebolag. Erismas huvudprodukt är Mobigo, en mobil lösning för arbetsorderhantering, tidrapportering, körjournaler, checklistor, besiktningsprotokoll mm som effektiviserar rapportering och andra arbetsuppgifter för personal på fältet.

Kontakta Erisma Technologies                                                    

Hemsida: www.mobigo.se
E-post: info@erisma.se