Om Lime Field Visma Connect

Många av våra kunder använder sig utav Visma Administration. Vi har tagit fram Lime Field Visma Connect som ger alla dessa användare den stora fördelen av att enkelt och automatiserat överföra fakturaunderlag som bland annat tid, material och externa inköp från Lime Field till till Visma Administration. Lime Field Visma Connect kvalitetssäkrar dataöverföringen och tar bort manuell administration.

Om Lime Field

Lime Field underlättar hantering, planering och avrapportering av arbets- och serviceorder till och från fältet. Systemet kopplar ihop anställda på kontoret med varandra och dem med serviceteknikerna på fältet. Mobilt distribuerade arbetsorder har alltid uppdaterad information om exempelvis kontaktinformation, servicehistorik, felbeskrivning, materiallistor och status på respektive ärende. Användargränssnittet är enkelt och intuitivt samtidigt som det enkelt kan integreras med befintliga affärssystem och fastighetssystem.

Om Lundalogik AB

Lundalogik är ett av Nordens ledande mjukvaruföretag inom CRM och fältservice. Våra lösningar förenklar vardagen både för mindre och stora företag som arbetar med CRM och fältservice. Våra kunder är verksamma inom branscher som Fastighetsservice, Fastighetsförvaltning, VVS, El och Larm samt övrig teknisk service.

Kontakta Lundalogik

Hemsida: www.lundalogik.se
Telefon: 046-270 48 00
E-post: info@lundalogik.se