MultiNet Interactive AB

MultiNet-gruppen har ett 30-tal anställda och en årsomsättning på cirka 50 miljoner kronor. Vi utvecklar och underhåller webbtjänster för bokning, kursadministration, e-postmarknadsföring och avtalshantering. På huvudkontoret vid Stockholms centralstation i Stockholm arbetar våra utvecklare, supporttekniker och projektledare dagligen för att din arbetsdag ska bli bättre.
MultiNet har sedan starten hjälpt tusentals företag dra fördel av webbaserade system. Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar inom alla verksamhetsområden.

Om Lega Online

Webbaserat och alltid tillängligt

Lega Online är ett av Sveriges mest omfattande bokningssystem och används av företag, föreningar, kommuner, landsting och statliga myndigheter. Tjänsten är helt webbaserad och hanterar hela flödet från bokning till fakturering.

Du sparar tid, pengar och får en lönsam bokningsverksamhet med Lega Online.

Då Lega Online är webbaserat, har du tillgång till tjänsten när du vill, var du vill. Du kommer även igång snabbt, får automatiska uppdateringar och slipper kostsamma installationer och säkerhetslösningar.

Så fungerar kopplingen med Visma eEkonomi

Lega Online är direktansluten till Visma eEkonomi och det krävs inga installationer. Fakturan skapas automatiskt av ditt Lega Online bokningssystem och förs över till Visma eEkonomi. I samband med överföringen följer samtliga kunduppgifter med och uppdaterar kundregistret med aktuella uppgifter i Visma eEkonomi. När en faktura har blivit betald så ser du direkt i Lega Online när fakturan har blivit betald.

Läs mer www.multinet.com

 

Kontakta ossLegaOnline

info@multinet.se

Telefonnr: 08-528 022 00