MultiNet Interactive AB

MultiNet-gruppen har ett 30-tal anställda och en årsomsättning på cirka 50 miljoner kronor. Vi utvecklar och underhåller webbtjänster för bokning, kursadministration, e-postmarknadsföring och avtalshantering. På huvudkontoret vid Stockholms centralstation i Stockholm arbetar våra utvecklare, supporttekniker och projektledare dagligen för att din arbetsdag ska bli bättre.
MultiNet har sedan starten hjälpt tusentals företag dra fördel av webbaserade system. Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar inom alla verksamhetsområden.

Om Lega Online

Nu blir din bokningsverksamhet äntligen effektivare. Lega Online hanterar hela flödet, från bokning på din webbplats, till att fakturan skapas i Visma Compact. Du sparar massor av tid och pengar på att integrera ditt Lega Online bokningssystem med Visma Compact. Med Sveriges största webbaserade bokningssystem blir ditt arbete lättare och du får tid över att utveckla din verksamhet. Lega Online bokningssystem är branschanpassat för dig som arbetar med: Lokalbokning, konferensanläggningar, uthyrning och resursplanering.


Att använda Lega Online innebär

·         Dina fakturor skapas automatiskt och du slipper äntligen manuell hantering

·         Du ser när dina kunder har betalat - direkt i Lega Online

·         Tidsbesparing och effektivisering

Så fungerar kopplingen med Visma Compact

Fakturan skapas automatiskt av ditt Lega Online bokningssystem och hämtas sedan via ett program kopplat till Visma Compact. Om kunden kan matchas skapas fakturan på befintlig kund. Om kunden inte redan finns så skapas den i Visma. Du ser sedan direkt i ditt Lega Online när fakturan har blivit betald.

Läs mer www.multinet.com

Kontakta oss

info@multinet.se

Telefonnr: 08-528 022 00