Om NEXT Project och NEXT Mobile

Söker du ett enkelt mobilt system för tidrapportering och fakturering? Eller kanske ett komplett mobilt affärssystem där du hanterar hela din operativa verksamhet? Svaret på båda frågorna stavas NEXT. Med sitt ursprung från NCC är NEXT marknadens i särklass mest kompletta webbaserade och mobila affärsverktyg för bygg-, entreprenad- och servicesektorn. NEXT kan enkelt paketeras för det lilla bolaget, men är samtidigt fullt skalbart upp till hundramiljonersföretagen. Oberoende av ambitionsnivån är allt åtkomligt från telefonen eller surfplattan.

Över 20 års erfarenhet inom bygg-, entreprenad- och servicesektorn

Nordiska Entreprenadsystem är ett bolag med över 20 års erfarenhet av verksamhetsutveckling i byggsvängen. Med produkten NEXT erbjuder vi ett skräddarsytt affärsverktyg där produktionen och produktionspersonalen står i centrum.

 "DOM SOM BYGGT DET HÄR KAN BRANSCHEN!"

Efter många år med mycket jobb och lite betalt för mödan, har vi äntligen lyckats få lönsamhet i bolaget. Sedan vi började med NEXT har vi dubblat omsättningen och samtidigt halverat tiden vi tidigare lade på pappersarbete. Vi orkar hålla igång många fler jobb och får med ALLT till fakturaunderlagen. Vi kan inte säga annat än att det funkar suveränt!

Richard Swärd och Stefan Engström, ägare, Bygg OM Service AB

 Next

Integration med Visma Administration

Tillsammans med Visma har NEXT inte mindre än sex standardiserade kopplingar till Visma Administration och Visma Lön. Vi ser till att projekt, kund, leverantörsfakturor, bokförda kostnader/intäkter, kundfakturor och löneunderlag kan kommuniceras mellan NEXT och Visma. Detta ger en effektivisering och förenkling av arbetet i båda systemen vilket är mycket uppskattat hos våra kunder.

Integration med Visma eEkonomi

Vi ser till att projekt, kund, leverantörsfakturor och bokförda kostnader/intäkter kommuniceras mellan NEXT och Visma eEkonomi.

Om Nordiska Entreprenadsystem

Nordiska Entreprenadsystem är ett bolag med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med produkten NEXT erbjuder vi ett skräddarsytt verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Vårt ursprung inom NCC-koncernen kombinerat med personalens gemensamma branscherfarenhet på över 100 år borgar för att vi vet vad vi gör, och varför. Detta kommer dig som kund till godo både i införandet och användandet av produkten.

Kontakta Nordiska Entreprenadsystem

Hemsida: www.nordsys.se
E-post: info@nordsys.se
Telefon: 0708-54 78 07
Telefon: 013-470 40 13