Rackbeat

Digital lagerhantering med produkten i centrum

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Lagerhantering

Enklare och smartare lagerhantering

Därför ska du använda Rackbeat

Rackbeat är ett molnbaserat och användarvänligt verktyg som gör lagerhanteringen både enklare, snabbare och intelligentare. Funktionerna i Rackbeats lagerhanteringssystem kan skräddarsys efter just ditt företags unika behov.

Köp vårt kompletta lagerhanteringssystem Visma eEkonomi med Rackbeat

Digital lagerhantering med varan i centrum

Rackbeats lagersystem överbryggar klyftan mellan de fysiska och digitala aspekterna av att hantera en leveranskedja, oavsett om du driver en webbshop eller ett tillverknings- eller handelsföretag. Du har alltid full överblick över ditt lager och kan enkelt hantera alla led i försörjningskedjan. Från inköp hos grossister till frakt och fakturering till slutkunder – allt finns i samma applikation.

Ha koll på ditt lager i realtid

Eftersom Rackbeat är ett molnbaserat lagersystem har du alltid ditt lager till hands: Få åtkomst till ditt lager från valfri enhet – var som helst och i realtid. Du har alltid tillgång till den senaste versionen och slipper uppdatera eller ladda ner programvara.

  Vill du få en snabbvisning av Rackbeat?  
SE WEBBINARIEFILMEN

Skräddarsydd rapportering

Få anpassade rapporter om din lagerstatus. Se vilka varor som säljer mest, hur ofta du bör beställa för att undvika tomma hyllor eller vilka varor som är mest lönsamma, och mycket mer.

Synkronisera dina applikationer med enkel integration

Undvik onödiga arbetsflöden och tung administration när alla dina system har integrerats. Rackbeat är utvecklat med ett öppet API och redo att synkronisera ditt företag med de mest använda systemen för ekonomi, POS, frakt, webbshoppar och mycket mer.

Betala endast för funktioner du behöver

Du ska inte betala för funktioner som inte behövs för att driva ditt företag. Våra tilläggsmoduler kan läggas till i ditt abonnemang när du behöver dem. Du kan spåra unika produkter, erbjuda en egen inloggning åt dina grossistkunder, kommunicera direkt på en beställning, skriva ut etiketter, arbeta med utgångsdatum och mycket mer.

Fokus på användarvänlighet

Rackbeats intuitiva användargränssnitt och smidiga arbetsflöden säkerställer en optimal användarupplevelse redan från start. Applikationen fokuserar på produkten och den omgivande försörjningskedjan. Samtidigt säkerställer den en nära integration med ditt företags övriga ekosystem.